+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

RaKa n RaNa ... ^_^ . .
Tuesday, December 28, 2010 @ 11:06 AM // leave a comment? [0 letters]

hello , aku tak tau nak cite tentang apa untuk hari nie . tapi aku rasa nak cerita tentang kura kura aku pulak . hehe . korang mesti la kenal kura kura tu ape kan ? . apa ? tak kenal ? Ouch  . korang pergi tanya encik google . encik google mesti kenal . hehe . just kidding . 

Nama kura kura aku tu RAKA and RANA . Asal nye aku nak letak nama KAKA and RARA . Tapi , kakak aku da amek nama Rara tu . tak kan nak bagi nama yang same kan ? XD hehe . ayah aku cakap nama tu tak best . jadi ayah aku nak letak nama Raka and Rana .  ayah aku beli dua ekor kura kura . sepasang la kan .  Mesti korang pernah dengar kan nama tu ? Mesti la , sebab  nama tu  ayah aku amek dalam cerita " Cinta Kirana" . Raka and Kirana . hehe . 

Rama yang tak suka kura kura . tapi , best tau jaga kura kura nie . aku pun rasa nak tergelak bila tengok kura kura aku nie . tergolek sana sini . haha . Okay la , nie pun aku belum bagi makanan lagi . nanti kura kura aku lapar pulak . *merepek . hehe . Kat bawah nie , aku ade amek gambar kura kura aku . gambar tak berapa jelas . hehe , . 



raka ~

pndai dia tng0k camera an ? ha3

rana tid0r tu , .. shhhh x) senyp tau . ..

rumah kura2~ ha3