+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

cUty ~ cuty ~ cUty ~!
Thursday, February 3, 2011 @ 1:10 PM // leave a comment? [0 letters]

hey korang ! dah lame aku tak update blog . hehe , okay hari nie cuti kan ? sebab arynie " tahun baru cina " kan kan kan ? hehe . korang pun sambut jugak eh ? . aku ingat lagi masa aku kecik kecik dulu . selalu pergi kat kawan cina minta limau je . Nasib baik tak ada anjing =,= . kalau tak abes aku dengan kawan kawan aku . haha .  Tapi , yang aku tak puas hati , asal cuti je mesti banyak kerja sekolah kan ? Tak best =,="

Da masuk form 2 , mesti susah susah kan ? . lebih lebih lagi mathematics ! . mula mula faham . lama lama tu da bengap kepala otak aku nie . hehe . uitt , korang watpe ea mase cuti nie ? . Pergi holiday tak ? pergi ? sampai hati korang tak ajak aku . haha  . Okay r  , kat sini je ea . da la kerja sekolah belum siap agi . pening pening pening .