+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

: saYa sayang awK !
Monday, May 23, 2011 @ 10:41 PM // leave a comment? [0 letters]

Assalamualaikum ! . heheh . okee . hari nie nak citer psal EXAM ! ade yg boleh jwb and ad yg x bpe boleh jawab .  oke bm , bi , math 2 , agama islam n science . semua tu aku boleh jawab . hehe . sronok sgt3 . tapi math 1 , ouch ! ade yg susah n ade yg senang ! tapi  yg paling banyak yg susah la . aku rasa nak nanges coz ade yg x boleh jwb langsung ! . eish , rasa nak pecah kpale otak aku nie . arap matah 2 lulus la .. math 1 tu , ak tembak je ! . haha 
yeay ! . saya sayang awak ! awak sayang saya x ? . hui3 .
hari nie 23/5 , waaa . hari yg aku sgt3 happy ! . buat prtme kalu au aku snyum kt dax laki dgn ikhlas . siap tnjuk lesng pipit aku lgi . haha . and buat prtme kali lorh aku senyum kt budax yang aku cinta =)

Ouch ! mesty korang trpikir an  x kan la dia nie x prnah snyum kot ?  haha . kot la korang trpikir mcm tu ..-,- . meh cnie aku gtaw kt korang . dgr n duduk diam2  oke? haha . macam dax lelaki yg laen , aku juz senyum biasa je . kalau dax lelaki yg aku minat + cinta plak . aku snyum mcm trlalu happy ! . haha .  masa tu , aku tgh ckap dgn teacher aku . aku tnya psal kertas periksa BI aku . aku gurau gurau la dgn teacher aku . dekat dekat ngan tngga tu , aku nmpk zulhilmi . haha . muka dia masam tadi oh . lepas tu . dia mcm ingt aku senyum kt dia la . n dia trus snyum kt aku . w0w ! . merah muka aku . sbelum naek tngga tu . aku nmpk dia , aku snyum . haha . dia pon juz snyum malu malu ala g2 . haha . lorh , aku pon malu juga . tapi ak je wat mcm x de apa2 yg blaku . tapi dlm hati asyik pkir psal tu . haha


dalam kelas , aku nmpk dia , aku senyum lagi kt dia . haha . aku da x malu nk snyum kt dia or tgk dia . kdg2 , aku curi curi tgk dia wktu p'himpunan .haha . masa balik , tgh jalan jalan dgn kawan kawan . tengok3 zulhilmi ade betul betul depan aku n geng geng aku . hehe . ape lgi , kawan aku da mula da ! ad0o . merah muka aku . malu malu malu . kawan kawan zulhilmi pon mcm tu juga . ade la syakir shahidn , dia sngja panggil aku z ,, coii , malu aku ! da la kuat oh . eish . ehem . pipi dia da merah coz kena bekas hari tu --" kawan aku da mula . diorang wat citer sekali lgi , diorang ckp yg aku pegi cium pipi zulhilmi smpai jadi merah mcm tu . haha . macam macam ! . 
oke ! aku ad bencikn seorang budax lelaki .  dia suka kt aku . dia asyik kacau aku . hari tu dia luahkn prasaan dia dekt aku .  aku pon ckp la , yg aku da ade zulhilmi . lepas tu , tiba tiba je dia marah aku . lepas tu mengata aku plak da?  wah , mulut langsung xde insurans ! . aku pon ape lgi . trus delte n0m dia tu .puas hati aku ,errhh ..