+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

PENAT lha ! ..
Monday, May 16, 2011 @ 10:27 PM // leave a comment? [0 letters]

hey guys , hari ni kat sekolah ada sambutan hari guru :) . Kena pergi pagi laa . Eish ,  Aku bangun pukul 6:15 pagi . bagus kan -,-" erhh . Aku masih mengantuk laa . sebab malam tu aku study mathematics dengan abang kesayangan aku yang gemuk-2 tu . hihi ,. Aku masih lagi tak faham bab Ratio nie =,=  . Da la hari rabu nie exam ! . Waaa , seram sejuk je akuu nie .

Aku tak nak gagal , aku nak lulus ! . Alaa , tak ada siapa-2 pun yang nak gagal dalam hidup dia kann ? .  Okay , hari nie pergi sekolah macam biasa . sampai je kat sekolah tu , aku baru je nak duduk . cikgu da panggil . cikgu suruh pergi kat dataran perhimpunan . Sangat panas la syg >.<  . Tapi , aku sabar je .  wahhh , bagi tepukan sikitt kat cikguu ! . Cikgu nyanyi memang best laa .  Atoto . Perut aku da berbunyi sudaa . pergi kantin beli airr .  Tengah syok tengok org buat persembahan . tiba-2 je perut aku sakitt . ouch! kawan-2 aku yang lain pun macam tu jugaa .  Aishh , 

Aku saman juga nanti kantin niie . haha , serius , memang sakit perut lepas minum air tu . menyesal =,=  .
Lepas tu aku cari la zulhilmi . aku cari cari cari , asyik tak jumpa je :( . Last-2 kawan aku cakap , zulhilmi ada kat kantin , dekat-2 ngn kereta .  Aku pun tgk laa . happy skejap :)  . Masuk dalam surau , kitorang tangkap gambar  , hehe . macam-2 la kitorang buat dalam surau tu . Lepas tu , cikgu datang and cikgu marahh ! wahh , padan mukee . nasib baik aku da keluar . hiho .

Aku duduk kat koperasi tengok je la cikgu main sukaneka . wahh ! Cikguu ! nak join samaa ! . hihi . Cikgu macam perangai budak-2 je hari nie .  tapi yang best bila cikgu main tipuuu . haha , cikgu lelaki la yang suka main tipuu . tak adil kann ?  Lepas tu , aku pegi koperasi and aku nampak bungaa . aku nak beli . tapi bukan untuk cikgu . Aku nak bagi dekat ayah kesayangan aku yang hensem-2 tu . hihi . Ala , ayah aku pun cikgu laa . And esok hari jadi ayah aku lorhh . Aku tak tau nak bagi apa -,-"

Masa nak balik rumah , Pukul 11   , aku nampak zulhilmi da nak balik -,-  . terus aku buat muncung mulut aku nie . awak sangat la dia balik =,=  . Pukul 12 tu aku da nak balik . Dekat garaj basikal , aku nampak zulhilmi . atoto , dia tak balik lagi laa . auww , suka suka suka .  Aku tak tahu la dia tunggu siapa . tapi , aku happy la sebab dia ade dekat situu .  Aku bawa basikal sambil pegang bungaa , hihi  .  Kawan aku ada cakap kat aku . dia cakap Zulhilmi tunggu mu kott . Lepas tu , kawan aku cakap lagi . dia cakap  Lepas mu balik tu , baru la zulhilmi balikk . Ouch , betul ke tak tu aku tak tau . hihi .

Ayah aku bawa balik banyak hadiahh . Ade patung niee ! aku amekk . hehe , comel sangat-2 .  warna pink pulak tu . aku letak tepi tontong :) . tepi patung sotong sya . haha .  Okay kat sini je . k baii .