+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

29/6 =]
Thursday, June 30, 2011 @ 12:21 AM // leave a comment? [0 letters]

weee ! hari nie ad macam macam crita ! , ada yg bdebar , ad yang marah , ad yang sedih dan ad yang gembira . haha , Oke . skrg aku nk citer , kalau x nak tahu , pegi maen jauh jauh . kalau nak meh duduk sni . haha .
--> 28/6 ckgu ad cakap , 29/6 ad p'jumpaan prmainan , pkul 8 pagi . woahh . aku malas nak pegi . uish . lepas tu , aku tengok la status sorang nie kt FB , dia cakap . spe yang x pegi kena lari padang , 2 round . wah wah ah . debor da debor da . haha . last last , aku memang x pegi . p'mainan aku bola jaring =( . x best . aku malas nak maen prmainan tu . laen la kalau badminton ^^ . baru la ad smngt nak maen yg tu . haha .
---> debor x debor kena pegi jga skolah , sampai je kt skolah , lepak lepak dulu dekat balai taqwa haha . gosip gosip . macam da xde kerja laen . oke . da nak masuk kelas . aku dgn kawankawan aku hari nie cepat! haha . masa mula mla sekali geografi , cikgu disiplin ! . kalau masuk lambt , nanti ade la soalan yg menakutkan haha . tut tut tut , nampak z kt bilik guru . wah wah wah . sesak gile gile la masa tu . coz sesi pagi da nak balik masa tu . memang sesak . laen kali kena buat traffic light! . haha . lepas tu , aku dgn kawan aku x tahu nak lalu ikut mne . last last , kawan aku tingglkn  aku  -,-  . x tahu nk ikut mne oh , ramai sgt org .


---> lepas tu , aku nampak la zulhilmi masuk celah tu , aku pon ikut la . haha .lepas tu , sekali lg , x tau nk lalu ikut mne . kt situ , ramai gile gile dax lelaki sesi pagi . lepas tu , aku nampak lgi zulhilmi masuk celah tu , aku pon ikut la . haha . aku ikut dia dari blkg , . haha , x tau la zulhilmi masa tu sedar ke x . aku buat mcm biasa jep .  haha , kawan aku kt depan geng geng diorng da ngintai ak kt blkg . haha . nak t'gelak aku masa tu . huh

---> wah wah . masa rehat oh , kawan aku tolong belikan aku air , lepas tu , aku nmpk dia beli nasi kt kantin . haha . aku masa tu duduk dekat laen .  aku tengok aje la . macam xde keje laen -,-  . aku rehat juz minum air , x ad masa nak mkn nasi . wah wah wah . masa bi tuw . aku teringat la plak zulhilmi makan nasi tadi . haha . terliur aku bhaii . terus lapar perut aku -,-  . haha . nasib baek da coklat , peneman setia aku saat saat aku tengah lapar . haha . perut aku nie jenis sensitif , asyik nyanyi je x tntu pasal . haha .

--> lepas tu , kawan aku citer kt aku , yg kaki z trseliuh ape ntah , masa dia maen bola . adoi .  tkejut aku . haha . masa nk pegi smyng asar , adoo . cikgu ingat la plak pasal p'jmpaan tuw . spe yang x pegi , kena lari padang . debor oh !  . takut aku . ckgu wat la yg belah kiri orang yg x dtg , yang belak kanan , orang yg datang . woah . z pegi -,- . tertekan skjap! haha .  tapi dax lelaki je kena lari pdg . orang prempuan x pegi . hoho . selamat aku =)

--> wah ! masa bm ,  bising ! . marah gile gile aku dalam kelas tadi . eish . ye la , cikgu ade depan tapi bising ag . mcm cikgu tu x ad plak .erh .  adoi . nie kawan aku sorang ea , rabiatul -,-  . dia sempat lgi gaduh dalam kelas . haha . perang mulut ! haha .  si saiful plak , panggil rabitul pendek -,- . dan rabiatul plak pnggil saiful cicak . haha . kadang kadang aku pon nyibuk gak! . haha , b'subhat dgn rabiatul . panggil cicak . haha . tapi ad tambah blkg . cicak kobin ! . haha , x abes abes . sorang cick , sorng lagi pendek . eish . jgn gado la , nanti jadi laen plak ! . haha . last last cikgu tolong wat senyap , wah . hebat r cikgu ! . haha . tapi , masa balik , amek ! kena marah dgn rabiatul . haha . 
Oke . kt cnie je la yup . daaa~



                       ,  Oh ! CEMBURU itu tandanya SAYANG  laaa ! ,, hehe ,,