+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

08/09 :D
Friday, September 9, 2011 @ 12:46 AM // leave a comment? [0 letters]

okay , hari ada jamuan hari raya kat sekolah aku . and hari ni juga la hari jadi aku . wee , hebat kan ? hehe , kawan aku nak sambut hari jadi aku . kononnye nak wat suprise .tapi , da terbongkar . sebab kawan aku trlepas ckp . sampai je kat sekolah . amboii , macam nak perli aku je . ramai yang pakai baju wrna purple . mentang-2 la zulhilmi pkai bju wrna purple , org laen pun wrna purple gak ? . * okay , aku jealous .

cikgu pun suruh semua murid masuk dlm surau sebab nak amek kdtangan. lepas amek kdtgan tu , aku and kawan aku lepak dulu kat balai tqwa. lepas tu , kawan aku ajk pergi gerai sebab nak amek makanan. aku tak makan , aku just minum air . aku tak ada selera nak makan. padahal perut da brbunyi , huhu . lepas amek makanan , aku and kwn aku najihah pegi balai taqwa and then amek gmbr . wee ~

aku bawa enset , aku maen mesej dengan dia ♥ . kawan aku smuanya sibuk nak baca mesej. tapi , aku tak bagi . mana boleh kan ? hehe , lepas tu , aku pegi balik kat gerai. okay , kat sini la mood aku terus xde. sebab aku jumpa S , gila kan ? S dia pakai bju wrna kuning emas =,= . hari ni , aku asyik jumpa S je. kalau  jumpa dari jauh takpe , nie tak gekat gilagila! . aku lalu tepi dia , aku tengok . S pun tengok and senyum kat aku ? err , aku pun snyum je la , lepas tu aku wat bodoh je . lepas tu , aku tgk blkg , dia tgk aku lgi . mcm2 da dlm fkiran aku nie. aku and jihah pegi la jalanjalan . kitorang pegi jalanjalan kat bilik guru je , haha . masa lalu kat gerai , aku jumpa dgn S lgi , aku wat x tau je . lepas tu , kat koperasi tiba tiba je kwn aku sruh patah balik . sebab ade S kat depan. bagus kan kwn aku ? dia fhm aku, haha . bukan ape , aku kan tgh couple dgn z .takkan la aku  nak fkir psal S pulak kan ? tak logik la .

kawan aku ain , dia suruh aku pegi kat kolam ikan pkul 12:15 tgh hari . diorang nak wat ape ntah , tu aku tak tau . aku pun pegi la jalanjalan dgn kwn aku . pegi koperasi + bilik guru + koperasi balik . haha , bosan =,= . lepas tu tgk enset , zulhilmi antar msej . shuutt , aku nak pegi jln-2 dgn dia xD . tapi tak jadi :/ . adoii . sebab malu sangatsangatsangat . lepas tu , aku pegi kat kolam ikan , nk tgk ain watpe . alahai , aku da rosakkn semuanya . diorang wat suprise kat aku . tu namanya suprise tak jadi . haha , tu la degil sgt , kan da tak jadi. aku nampak zulhilmi. aku nak pegi kat dia tapi malu ? woaah , kwn-2 aku yg lain da tolak aku and nak tinggalkn aku sorang-2 kat situ . serius! masa tu memang aku takut . zulhilmi ad kat belah sana , aku belah sini . tapi , sekali lgi aku badmood . siapa yg tak badmood , cuba korang la kan . korang ad dgn pakwe korang , tapi tiba tiba je org yg prnah korang suka ada kat situ juga ? mesty la xde mood kan ? da la muncul depan aku dgn snyuman dia tu . aku trus tgk arah lain . adlina pulak sruh aku jgn fikir pasal shah ,. bertuah aku ada kawn macam dia :)

lepas tu , zulhilmi antar mesej . tak jadi :/ . kawan aku tetap suruh aku pegi kat dia . tapi nie tempat lain. dekat tangga . okay , aku da pegi tapi ada pulak orang kacau . si saiful cicak ! . erh , aku benci dia . dia siap pesan lagi kat aku . dia cakap kat aku . wat date molek sikit and jaga molek-2 . okay , kalau cakap jauhjauh tu takpe la . ni tak dekat gilegile . betul-2 ada kat blkg aku and dia bisik kat telinga aku . dekat weh , geli aku . *saya sayangg awak zulhilmi ! 
cikgu pun suruh masuk kelas , tadi ringan je beg aku , nie da bertambah berat >.< . sebab kawan aku bagi hadiah dekat aku . happy ! . orang yg first ucap birthday kat aku tu miqdad a.k.a itik . haha . dia la ucap paling awal sekali . zulhilmi pulak keempat . duduk dalam kelas just amek gambar je . kaku aku pun da sakit . huh


hari nie , aku perang mulut dengan miqdad . teacher just tengok je . takpe , teacher aku da tahu yang aku selalu bertengkar dengan miqdad , haha . benci aku . dia dengan nik haslinda tak perasan . sibuk je nak tahu pasal aku dengan zulhilmi . masa balik , hujan lebat gilegile . habis basah kuyup , perghh . sampai kat rumah . mak and ayah aku bagi hadiah kat aku ! aku dapat chocolate cadbury . atoto . chocolate kesukaan aku tu :D , nak nangis aku , masa ayah aku bagi hadiah tu . aku terus peluk + salam ngn mak and ayah aku . huhu , sayang mak and abah ♥  .