+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

Aku Tak Suka Dia !
Sunday, September 11, 2011 @ 11:16 PM // leave a comment? [0 letters]

- okay , hari nie x bpe best tau  , sebab kawan aku tgh gado :( . rabiatul + jihah + basirah . adoo , aku ingtkn diorang da brbaik , tapi x pon =_=  . makin gaduh ade la , aduyai . sedih aku der ! . aku x pernah tgk kawan aku gado lama lama . kalau gado pon , esok da brbaek .  nie da masuk 5 hari oh . aku sendiri tak tau nk buat ape . sorangsorang tak nak mengalah . adess . hari nie aku + adlina brpisah untuk sementara , waaa ! . haha , sekarang aku ada jiran baru :D , najihah ~ . haha . sabar aje laa ~

- woit , woit , woit ! jaga sikit mulut mu owr , aku x suka ye , klo mu nak , mu amekk r , aku x kisah ! . perghh . nie ayat utk si miqdad a.k.a itik mulut banyakk ! , errh , geram aku ,, suka sangat wat cite yg bukan bukan . kalau zulhilmi dgr , camne au . erh , nie semua sebab teacher aku =_= . sebab sbelum  hari jdi aku hari tu . syafiq ade ckp kt teacher , yg dia nk bgi aku kek bieber . purff , aku da x minat kt bieber ! . wtf ! . lepas tu , teacher plak ckp kt syafiq  camnie * eh , nak bgi kek tu , ade makna tu * lepas tu , mula la si miqdad wat cite yg bukanbukan . aku ingtkn untuk hari tu je , tapi . smpai skrg ade lgi . kalau jumpa aku , mula la ckp mne syafiq rr  woit ! . kalau mu nak , mu amek r dia , aku x kesah pon mu nk wat npe dua orang ! .  pergh , panas gile hati aku hari nie .  nak je aku gi teranjang si miqdad tuw ! . benci aku . !


pss , hari nie ade budax baru masuk kelas aku . pendiam gilegile . aku nk tegur , tapi , tgk cam pendiam sgt . tak jadi nk tegur . haha . nama dia pon aku da tak ingat . adoo ~ . * sje je nk gtaw ade budax baru . bukannya korang kisah kan ? . whahaha . peace yaw !