+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

Twins :)
Wednesday, November 23, 2011 @ 11:26 PM // leave a comment? [0 letters]



hey peeps ,  Okay , sekarang aku nak cerita tentang twins atau lebih dikenali sebagai kembar . Acecehh ,  Best tak ehh ada kembar niee ? . Ada orang cakap best , ada orang cakap tak best -,-  .  By the way , aku teringin sangat nak ada kembar XD  . haha .  . aku tengok orang lain yang ada kembar tu kan , macam best je .  Ye lah , kalau pergi jalanjalan kan , mesti Jalan samasama , pakai baju warna sama , kadang kadang mak ayah pun tak boleh beza kan -,-"  . Nasib baik laki tak sama , hoho .

Okayy , aku mengarut lagii =,=" .  Act , aku tengah bosan nie . bosan sangatsangat . Tak tahu nak buat apa . Sampai la , aku tengok satu gambar nie . Atoto , dia amek gambar dia dengan kembar diaa . haha ,  Aku sendiri tak boleh beza . Muka sama sangatsangat . adess , nama pun twins kann ? .  Okayy , kalau kita tengok macam best je kan ada kembar . Kembar sendiri pun boleh jadi best friends , boleh jadi tempat luahan hati . Tapi , kembar juga boleh jadi musuh kann ? . err , tak jadi musuh kott . haha , macam org cakap " Air dicincang tidak akan putus :D


Oh oh oh ! Aku pun ada kembar tauu , nak tengok ? bolehh .  Muehehehe ~


hoho , dia kembar palsu aku :D . Aku kenal dia sejak darjah empat lagi . hoho , asal aku panggil dia kembar aku . sebab kan , kalau dekat sekolah . kalau aku dengan dia pergi bilik guru . Mesti cikgu tanya macam nie   " Eehh ? Adik beradik kee ?  "   ,  "  Eehh ? Kembar ke niee ? "   hoho , tengokk , sampai cikgu cakap kat aku and dia macam tu -,-  . haha . Ohh , aku lupa nak bagitau . Nama dia Nurul Shazwani :D  . Dia best friend aku sampai mati . Aku syg dia ♥   . Haha , Okay . Kat sini je  . Byee :)