+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

grrr -,-"
Tuesday, November 22, 2011 @ 2:35 PM // leave a comment? [0 letters]


hey peeps , Okay , sekarang aku tengah geram ! . Aishh , henset aku buat hal lagi -,-"  . Pagi tadi , ada orang hantar mesej . grr , tak perlu tahu siapa yang hantar mesej okay . Hanya aku je yang tahu . *cewahhh . haha ,
Okayy , lepas je aku baca mesej tu , aku pun zzzz >.< . *Tidur  .  Lepas tu , aku bangun , and aku amek enset aku . err ? Tiba tiba je tak boleh buka .  Adoiii , aku da takut dah masa tu . aku buka banyak-2 kali , tapi tak boleh juga . last-2 aku off enset aku . aku on balik ,. Adeshh , terus tak boleh buka -,-"  .
waa , aku masa tu da nak menangis tahuu :(   . Da la enset aku yang dulu da rosakk . sekarang enset yg lain pulak rosak . aishh , macam tak nak bagi aku guna enset je :'/  .  sekarang aku minta tolong dengan kakak aku , tolong belikan enset baru untuk aku . grrr , habis duit aku rm 300 -,-"  .

Okay , hari jumaat nie aku balik kampung . sebab nenek mak aku sakit and baru keluar dari hospital . Uishh , mak aku ada nenek dengan atuk lagi taww . jadi aku ni pangkat cicik . weee , heee ~  . By the way , aku malas nak balik kampung . sumpahh , aku malas . aku tak tau la sebab apa aku malas sangat nak balik kampung . Kalau org lain , happy je kan balik kampung :)  . Tahun depan , saudara aku nak sekolah dekat sini . sebab dia tak perlu tahu . tak penting kann  >.<  .  Okay , aku malas nak mengarut . Nanti jadi lain pulakk , grrr  , aku nak enset aku balikk ! :(

Heart to heart