+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

Sedihhh :'(
Friday, November 18, 2011 @ 3:45 PM // leave a comment? [0 letters]


hey peeps , hari nie aku bosan giagila -,-"  . Online fb , kawankawan aku yang tak online :(  . Aishh , bosan tahuu . Lepas tu , aku tengok la kan kat wall seorang nie . Dia suruh la orang lain cuba baca blog seorang nie kan . dia cakap , kalau baca blog nie kann . memang menangis laa . Aish , pasal menangis nie la aku malas nak bacaa . Aku tak layan laa , lepas tu , aku tengok seorang lagii . dia pun sama gakk .  Aku pulak jenis ingin tahu kann .

Jadi aku buka la blog dia . Lepas tu baca baca  . Ouchh , memang sedihh . Sumpahh ! Sampai aku nak menangis bila baca kisah diaa . Kesian sangat-2 kat diaa . lebih-2 lagi boyfriend diaa :'(   .
Aku malas nak cerita panjang-2 . Nanti aku salah cerita pulak kann . Kalau nak baca blog diaa . Nah , aku bagi link blog dia kat korang  . http://zizie-teo.blogspot.com/
Korang baca laa , Confirm korang akan sedihh >.< . haha , aku nie buat pandai pandai je kann . Atoto , aku malas nak mengarutt .

Lepas korang baca blog diaa . Cuba korang dengar yang nie pulakk  . Bestt !



Aku pun , lepas baca blog diaa , terus aku buka youtube nak dengar lagu . lepas tu , terjumpa video niee . Banyak-2 video dia kan , yang paling best sekali , lagu firework tuu  . Terbaikk laa , hihi  .   Memang unik gila suara diaa . jealous akuu . Haha , Okay baii cun !