+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

Kebosanan :)
Wednesday, November 16, 2011 @ 5:04 PM // leave a comment? [0 letters]

hey peeps , da lama aku tak update blog . ngrrr , malas syg :) . haha , Aku tak ada idea nak tulis apa . Kalau ada pun , aku malas nak cerita . Atoto , aku ikut mood je .  Okay , hari nie aku tak datang sekolah . sebab hujann . Da la aku hari nie semangat gila nak pergi sekolah .  Dah nak pergi sekolah tu , tengok-2 dah hujan . Adeshh , macam tak nak bagi aku pergi sekolah jee . Dah la semalam aku da tak datang sekolah sebab malass -,- . Rasa menyesal pulak tak datangg . Adeshh  =,="  .

Kawan-2 aku yang lain semuaa tak datang and mr.Z aku pun tak datangg . Atoto , macam da rancang  . Esok da last sekolahh . Omg , Aku tetap nak datang esokk . Kalau esok hujan , ouch , tak tau la aku nak cakap macam mane  . Aahh , bosaann ~  . Okay , aku malas nak cerita panjang-2 . Kat bawah aku ad letak gambar . gambar siapa ? gambar aku and model aku . cehhh ,. haha . Kalau nak tengok , tengok la . kalau tak nak pun takpe :) . Tak paksaa punn . Muka aku macam budak-2 je kann ?  . haha ,  Aishh , Aku tak nak mengarutt daa . k bai <3


hey ! , saya milikk Ahmad Zulhilmi taww -,-"


Eunhyuk >.<






Sayaaa , sayaaa , sayaaa nakk chocolate cadbury ! -,-"  . * gedikkkkkk !