+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

No Title
Friday, December 23, 2011 @ 11:20 PM // leave a comment? [0 letters]

*Ohh , Merlin saya lagi hensem dari Arthur XD hehe

hey peeps , okay . hari nie aku tak ad idea nak letak tajuk apa . Aku just nak letak gambar je hari niee . Aku malas nak cerita , sebab hari nie aku penattt . penat pergi jalan-2 . Dari pagi sampai Malam . Ayah aku nak pergi jalan-2 pun sebab ayah saudara aku datang . Kalau tak datang , Mana ayah aku nakk . Aishh , Okay . Kat bawah ada gambar-2 aku and sdare aku . Kalau tak nak tengok pun takpee . Aku tak kisah  , Kalau siapa yang nak tu , Terima kasihh . haha . Semua gmbr-2 kat bawah nie , semuanya yg original punya. Haha , Aku tak Edit . Aku wat masuk sikit je , aku malas nak letak banyak-2 . hehehe ~ Okay la byee . Muah sikitt :*

Aku sayangg ayah akuu <3

 Saudara aku and akuu :)


 Ad mkna dlm gmbr niee . muahaha ~


 Ayh ak ad awek baruu XD


 *Tulisan Burukkk

Okayy , sebelum aku terlupaa ! Aku da mula Minat merlin ~ Wahh , dia cOmel XD . hehe ,  Elok la tu , sdare aku minat arthur , aku minat merlin . Ouchh , Tak sangkaa .  Haha , tapi , Z tetap dlm hati aku . hehe , Aku ad nama rekaan akuu ! Nama rekaan aku Mira Morgan a.k.a Mira Merlin ~ . Tapi , yg shati sjiwa nama niee --> Zulhilmira . Wehee ~ . Okayy , byeee .