+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

Tiba tiba :)
Monday, December 19, 2011 @ 11:45 AM // leave a comment? [0 letters]


Hey readers ! muehehe , hari ni aku nak cerita tentang kampung aku kat taiping.  Tak habis habis kan asyik cerita pasal kampung. Macam bosan je kan ? . Act , aku tak tahu nak cerita tentang apa lahh . Fikir fikir fikir , tiba tiba je aku rindu dengan tok nek aku >.< . Dulu , aku langsung tak suka balik kampung kat taiping . Sebab kat sana tak ada kawan. Sumpahh ! Kalau mak aku sebut je nak balik kampung kat situ. Aku terus jadi badmood . grrr , Laen lah kalau sepupu aku pun balik sekali , baru lah aku balikk .

Okayy , kampung tu bukan je kampung akuu . Tu kampung mak aku gakk . Hahaha . Tak faham ? Okayy , Mak aku ada nenek lagi . Jadi Atuk aku ada mak ayah lagii . Aku nie ada pangkat tauu . Pangkat cicik . weehehee ~ . Act , aku balik kampung pun sebab mak sdare aku ajak aku and mak aku pergi Bukit Merah. Jadi , aku balik kampung sebab tu je.  Bukan sebab nak jumpa tok nek ke apa ke . sebab tu je . Jahat kan aku ? ==".

Aku duduk kat kampung tu selama empat hari :) . betapa bosannya aku masa tuu . Tapi , aku buat biasa je masa tu. Aku malas nak tunjuk kebosanan aku kat situ . Takut tok nek aku kecik hati pulak kan ? .
Masa hari Isnin tu , Tok nek aku tegur aku . Wehh , dulu jarang tau tok nek nak tegur aku . nak cakap cakap dengan aku . Sekarang , jumpa aku , mesti tok nek tegur :) . Aku pun tak ingat apa yang aku cakap cakap dengan tok nek aku . hehe , tapi seronok lah masa tu . Dapat tahu kehidupan orang dulu dulu macam mana.

Malam tu , ada orang tegur aku . Jadi , Malam last tu baru aku ada kawan . Hahaha . Aku ingat diorang semua sombong. Tapi aku salah . Diorang sporting dengan aku . Diorang asyik buat lawak bodoh je dengan aku. Hahaha , happy aku tahu :) .  Lepas tu , aku dapat tahu , abang kepada saudara aku tu , nama dia sama dengan nama bf aku . Muehehe :3 .  Nama dia zulhilmi juga tapi dia form 3 . Tua setahun dengan aku . terkejut aku bila dapat tau nama dia .  Lepas tu , adik dia ada cakap dekat aku yang abang dia kirim salam dekat aku =="  . Psss , aku da berdebar masa tu . Hahaha .

Esok tu , aku da nak balik. Tiba tiba je aku rasa malas nak balik rumah opah aku . Aku rasa nak duduk dekat situ lebih lama . hahaha , gila kan ? Dulu tak suka , sekarang tiba tiba je jadi suka . Apa apa pun , aku rindu dekat tok and tok nek aku :) .  Okayy , byee .


#Rindu tok nek kat belakang tuu :D