+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

Holaaa -,-
Friday, December 16, 2011 @ 11:12 PM // leave a comment? [0 letters]


hey guys , da lame gile gile aku tak update blog kan ? . Dah sebulan lebih kot . erhh , entah lahh . Act , aku balik kampung . Sebab tu aku jarang online  , kalau aku online pun . aku online kat umah saudara aku .  Okay , hari nie aku baru balik terengganu . Aku malas nak cerita panjang panjang . Aku da penat nie . haha ,. Okay , aku tak nak mengarut dahh .

Orang yang belum aku follow lagi tu , nanti aku follow kau orang balik okay ? . Hari nie tak sempat kot . Sebab ramai sangat . kesian kat kau orang . Mesti ingat aku sombong , haha . Sebab tak nak follow kau orang balik kan ? .  Okayy .  Kalau aku ada masa , aku follow kau orang balik and intai intai sikit blog kau orang cun tu .  Aishh , blog aku nie pun da berhabuk . Fuhhh , aku kena cuci balik la blog aku niee . haha , okay . aku malas nak merapu lagi . k byee <3