+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

Taggie Game
Tuesday, December 6, 2011 @ 4:28 PM // leave a comment? [0 letters]

hey peeps , okay . sekarang aku nak jawab soalan dari kak farah ! Muehehe ~ aku kena tag lorh :) . okay , sekarang aku nak jawab soalan diaa .






1// You must post these rules in your entry
2// Each person must post about themself in their jurnal
3// Answer the question that tagger has set for you in their 
post and create 11 new question for the people you have tagged to answer
4// You must choose 11 people to tag and link then to your post
5// Go to their page to tell them that you have tagged HIM/HER
6// No tag back
7// No stuff in the tagging section "You are tagged if you are reading this"


11 Thing About Me

  1. Nama aku Nurulsyahira Amira :)
  2. Aku dilahirkan di Terengganu :D
  3. Aku benci orang yang suka menipu . 
  4. aku anak bongsu daripada 3 adik beradik 
  5. Aku suka org yang berterus terang .
  6. aku suka makan chocolate cadbury , hehe .
  7. aku suka hadiahh . 
  8. aku tak suka org rampas BFF aku .
  9.  aku tak suka org menyibuk hal aku . 
  10. aku suka berkawan .
  11. aku tak suka orang gedikkkk ! yerkszz . 
Soalan daripada kak Farah

1. Pernah Couple ?

Muehehe , tengah couple :)

2. sekarang single or taken ? kasi tahu sikit nama dia.

Taken :) , err , Nama dia Ahmad Zulhilmi :D , nama ayah tak kann ? haha . 

3. couple tujuan untuk apa ?

Tujuan ? , Tak taw la . Tapi , hati da kata suka kat dia >.< hehe . 

4. bila nak kahwin ?

Woahh , soalan yang bahaya ! , hehe, No comment laa >.<

5. kalau kahwin nak anak berapa ?

Tak Tahuu >.<

6. dah berapa kali couple ?

Nie first time couple :) ,. 

8. pernah jatuh cinta berapa kali ? pernah jatuh longkang berapa kali?

Dua kali kott , entah la . Cinta monyet >.< . Satu kali baruu  . Masa budak-2 baru nak belajar naik basikal . haha . 

9. boleh kasi tau tak apa maksud C.I.N.T.A ni ? tak paham la.

Saya pun tak tahu laa . Tapi yang sya tahu , Cinta datang dari hati yang ikhlas :) 

10. awak rasa awak ni cute ke comel ? 

entah laa , Kalau org kata sya cute , cute la tu . Kalau org kata comel , comel la tu . hehe

11. tuan punya blog ni comel tak ? hahahaha :D

Uishh , Kak Farah memang comel :) ,. Tembam pulak tu . hehe , .

Okayy , aku da jawab semua soalan tuu . Aku jawab semua mengarut . haha , aku malas nak tanya soalan niehh . Aku penat -,- . k bye cun ! .