+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

you , you and youu !
Wednesday, January 11, 2012 @ 10:03 PM // leave a comment? [0 letters]


hey readers , Okayy , da lama gila gila aku tak update blog kan ? sebab aku busy busy busy *tak de la busy mana.  Ohoiii , apa yang busy sangat tuu ? Acecehh ,  tahun nie betul betul buat aku stress ! . Tekanan  . Tahu kan apa itu tekanan  ? atete , *ayat skema .  Blog aku sekarang nie da makin bengong . yeaaa , aku dah tak ada idea nak update apaa . Okayy , aku da mula mengarut -,-"

Heyyy , tahun nie memang buat aku stress ! . Ada tuisyen lah , kerja sekolah lahh . Aishh , kalau kerja sekolah sikit takpe lahh . Nie tak kerja sekolah banyak gilaa . cikgu nie pun satu , nak bagi kerja sekolah banyak banyak . Macam lah aku ni rajin sangat .  Kalau aku rajin takpe lah nak bagi kerja banyak banyak . Malas wehh , malass .  Pagi sekolah , petang kena buat kerja sekolah , Malam tuisyen . Dah lah kelas aku dengan dia jauhh . kalau dekat takpe lahh , boleh aku usha usha diaa .  Aku dengan dia da jarang jumpaa . yeaa , kalau jumpa pun , macam tu jee . By the way , kalau aku jumpa dia kan kan kann , aku selalu je pandang arah lain . Tak pun aku larii . wahhh , makin lama , makin malu pulak aku jumpa dia . haha .  Okay dahh , aku malas nak mengarut . aku nak edit blog aku sampai cun . *macam la cun sangat kenn . 

Sayaa rinduuu Diaaaa . Rindu sangat sangattttt♥