+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

BencI~...
Saturday, March 26, 2011 @ 10:59 PM // leave a comment? [0 letters]

hey , aku sekarang nie tak ada mood la =,=" . hari nie banyak sangat masalah . hari nie betul betul buat aku sedih . sedih sangat sangat :/  . hari nie kawan aku balik , ada perkhemahan  kat sekolah . jadi aku telefon la kawan aku seorang nie . nama dia najihah .   aku tanya dia macam macam . aku kalau cakap dengan dia mesti aku nak tanya pasl zulhilmi . hihi . lepas tu najihah pun cerita la kat aku . macam macam la . lepas tu , dia cakap macam nie kat aku . 


" Mira mu nak dengar  x pasal zulhilmi . kalau mu ada tadi , memang mu jealous r "

Aku pun terus tanya pasal nape . kawan aku pun cakap la yang zulhilmi , masa khemah dia rapat sangat sangat dengan budax perempuan . and masa balik tadi , dia balik sama ngn budax perempuan sampai la kat kereta ayah dia . Bila aku dengar je , aku rasa nak nangis je . sedih sangat sangat sangat tahu ? . Aku tak tahu la pulak dia macam tu . Aku terus rasa tak nak jumpa dengan dia . aku sekarang tak de mood ! . hati aku rasa sakit sangat sangat ! 

Tak sangka dia buat macam tu . selam nie dia tak macam tu ! . apa apa pun , aku tak nak benci kat dia . sampai bila bila pun . aku tetap sayangkan dia ! . walaupun dia tak tahu perasaan aku sekarang nie . 
betul juga kata orang " No men , no cry" . aku just nangis dalam hati je .tapi , air mata aku nie tetap nak mengalir . haha , degil kan air mata aku nie ? atototo . 
Aku harap dia tak akan buat macam tu agy ! Aku harap sangat sangat sangat ! aku tak sanggup :(