+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

28 APRIL 2011 ^^
Thursday, April 28, 2011 @ 11:18 PM // leave a comment? [0 letters]

hellooo , hari nie macam-2 da berlaku ! . Ade yang sedihh , geram , marah , tak puas hati , gembira and jealous . sekarang aku nak cerita pasal kawan aku . Oiit , da da la tu nak jealous . Walaupun aku tengok korang rapat tapi aku tau korang jealous yang amat ! . hey ! , takkan la pasal seorang budax lelaki korang da nak gaduh ? . Adew lagi la lelaki yang hensemm , baikk ! yang ni korang pilih ? . uishh , aku tengok si saiful nie tak de la smart sangat . playboy ade laaa . korang jangan la gaduh , penat tahu takk . aku sedih tengok korang . Asyik nak jauh-2 je . Aku tak suka la kawan mengutuk kawan ! . Tak sukaa .

Okay , ubah topik lainn . Nie pasal z ! . hihi  . Tadi kat sekolah aku langsung tak ada mood ! . Bosann gilagila hari nie . Da la kawan sendiri tak layan . Tak pernah jadi macam niee . sedihh aku ! Masa pendidikan islam , lambat gilegile akak , abg form 3 nak keluarr . Penat aku berdiri kat depan kelass .  Aku duduk kat tangga , Lepas tu , zulhilmi and kawan-2 dia nak lalu . acecehh . Diorang naik tangga depan kelas aku . asal la diorang tak lalu kat tangga kelas diorang , kan dekatt ? . haha . Tapi masa tu , zulhilmi tak tahu yang aku ade juga kat situ . Aku tengok je la dia . Masa tu dia tundukk . Aku pun tak tahu la kenapa . Lepas dia naik tu .  Dia nampak aku , terus dia amek necktie dia and tutup pipi dia . Macam dia terkejut nampak aku . eishh .

Aku nampak pipi dia merahh , wow , asal ea ? Adoii . Masa rehat , aku duduk kat tempat biasa . Sebelum naik tangga , syakir budax laki kelas aku . dia panggil aku , tapi bukan dengan nama aku ! Tapi dengan nama zulhilmi --" . Aku pun tengok laa . atoto , malu aku ! zulhilmi pun ade kat situ jugaa . Lepas tu , aku tanya kawan dia . aku tanya kenapa pipi zulhilmi merahh . Tapi  , kawan dia tak tahuu -,-  . Kawan-2 aku pulak da sibukk . diorang cakap kat ikhwan yang aku wat love bite kat pipi zulhilmi ! . Aishhhh .  Basirah pulak cakap camnie ho tohh , ikhwan la tu yang cium zulhilmi ! tak maluu . jealous mira tuu . sepatutnya mira wat duluu ! .

Ouch ! ,  Malu akuu . nasib baik zulhilmi tak ada kat situu . kalau tak malu akuu :) . Lepas tu , adlina ade cakap kat aku , yang kawan-2 zulhilmi cakap aku yang pergi cium pipi z sampai jadi macam tu --" . waaa , maluuu . Pandaii diorang buat cerita kan ? . Aissshhh , boleh dapat anugerah niee . eisshh .
Okayy , kat bawah nie antara dialog aku and kawan-2 aku . hehe

Aku : eh , eh , eh . Bakpe pipi zulhilmi merahh wehh ?
Ikhwan : Tak tau gakk , dia tak mbohh kaboo  .
Basirah : Ikhwan r tu cium pwrr . sapai jadi g2 pipi zulhilmi . dop maluu .
Rabiatul : Mira r tu cium malam tadii . mira wat love bite kat pipi zulhilmii . haha
Aku :  Eisshhh ! ,

lepastu , tengah hari tadi , kat tangga . aku tanya laa . 

Aku : ehh , bakpe pipi merahh ?
Zulhilmi :  ( just senyum )
Basirah : Mira cium mu ke zulhilmi ?!!


Okayy , Ramai yang dengar tahu takk ! . Malu akuu . -,-"
Kat bawahh ade gambarr . Aku tengah bosann . hihi



ILYAZ :)