+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

Selamat Hari Jadi Awakk .
Wednesday, April 20, 2011 @ 11:03 PM // leave a comment? [0 letters]

Hey zulhilmi ! , Happy Birthdayy . Okay , Hari nie hari jadi awakk . saya ingat tahu takk . haha , saya tengok awak tadi macam awak lupa je hari nie hari jadi awak . ish-2 . saya ade bawa hadiahh . tapi kecikk je . tak besar pun . tak cukup bajet la . haha , . Saya bagi awak kerincing betuk love tapi separuh je bentuk tuu . Saya ade satu and awak pun adaa .And saya ada bagi suratt . saya tak berani nak bagi kat awak sendiri . saya maluu . sedih la juga sebab tak dapat nak bagi hadiah kat awak secara bertentangan mata . haha ,.

Kawan saya cakap , masa diorang bagi surat and kerincing kat awak . Awak tak nak amek surat tu ? . Kenapa ea ? . Tapi awak bagi kat kawan awak . Kawan saya cakap , awak genggam kerincing tu . haha , lepas tu awak main-2 pulak dengan kerincing tu . adesshh , --" . lepas tu , awak simpan dalam pokett awakk . haha , and surat saya tak tahu macam mane . kenapa kawan awak koyakkan surat tu ? . Kenapa diorang nak jealous sangat . ouchh , sedihh tahu takkk .

hey z , awak tahu takk , saya kat sekolah malu sangat bila jumpa dengan awakk . yeahh ~ Merah gilagila muka saya nie . haha , tadi kat sekolah , banyak sangat masalah . saya sakitt ! . tiba-2 je sakit pinggang and peningg . sampai nak keluar air mata saya ni . haha . Hari nie , kawan saya amek berat tentang saya . seronokk . haha

Sekarang nie , kerincing bentuk love tu , ade kat awak satu , and satu lagi ade kat saya . awak wrne biru , saya wrna pink . haha , harap-2 tak hilangg . Kawan saya ade cakap ! . diorang cakap kat saya camnie . Mira , mira , mira zulhilmi sekarang nie makin hitam erk ? . atoto , takk sedar pulak awak makin hitam -,- . hehe ,  dah-2 , malas nak cerita pasal hitam putih nie . hehe , k baii .