+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

weee ~ ,, daP a , daP a ,, hOho
Tuesday, June 28, 2011 @ 1:02 AM // leave a comment? [0 letters]

woaahh , da lme aku x update blog . skrg nie , aku nak crita tentang keluarga aku . huh , asyik crita pasal z je kan ? . skrg crita pasal laen plak , crita lame da nie . tapi sje jee . hehe . woaah ( 25/6 ) pagi pagi bangun! pegi jalan jalan , pegi setiu oh ! . wah wah wah . ramai gile gile orang . da la panas , kalau sejuk tkpe gak . hahax , . lepas je pegi setiu ., ayah aku pegi rumah anak murid dia . best weh ! , makan durian kejap . hehex , eh , salah , bukan kejap . lame da ase , 1 jam . woaahh . haha , duduk je la situ makan durian . haha . aku dgn kakak aku pegi dekat salah satu pokok nie . besar gile gile durian dia . terkjeut aku ! . haha , tengah amek amek gambar nie . tut !  ade pacat kat kaki kakak aku . haha . nape ag , lari rr , kakak aku lompat situ da . aku pegi lari terus , nak t'gelak aku masa tu . hahax
wah ! da x larat aku nak makan durian , da la bnyk ! . musim durian ke gne au ea . huhu . lepas makan durian , ayah aku nampak burung . burung wak wak . haha . pelik kan name dia? . aha , adoi . first time tengok burung tu , lepas tu , tnduk ckitt , nampak kera ! , haha . yg bestnye , masa aku tengah tunduk tu , dengan kera tu skali tunduk . haha , lepas tu pegi la kt kera tu tapi kera tu kena ikat la . kalau x ikat , kena gigit padan muka . haha , orang tu ckp , kera nie suka permpuan ? . betol ke? . woah . takut ak . haha
tapi yg bestnyer , kera nie pandai posing . wah wah wah . memang best la . ada gak amek gambr dia tgh posing . haha , memang klkar la . yang paling semngat kali nak makan durian kakak aku la . kat KL jarang jarang nak jumpa durian . kalau blik kampung , x tentu ad ke x . balik tganu , amek . banyak durian . sronok kakak aku . hahax.
 
 wah wah wah ! . aku mula rindu kt boboi ! . huhu . kakak aku bela haiwan . cute ! . sugar glide . oke la , tengok la gambr gambr kt bwh nie ea . aku x edit ! . malas , tapi gmbr boboi je da edit . kakak aku yg edit. hahax


aKu ! sMngt nk pegaNg dUrIan ! ,, HAHA


sYg mak + aBah ketat ! ,, <3


aKaq aq ! ,, 


besar an ?! -,- .-,- 



aBah aku yg branIe ! , HAHA ,,
  
bentuk LOVE .
BOBOI  !


 nie bkn kampung aku , macam aku cakap kat atas . nie kt rumah anak murid ayah aku . lepas je makan durian , ayah ngn mak aku citer psal ..... hehe , citer psal aku . sebelum mak aku lahirkn aku , mak aku asyik makan durian , lepas tu mak aku citer lgi , mak aku mkn bnyk sgt durian sampai aku dalam perut mak aku , aku lemas  , x ley nk b'nafas . lepas tu , mak aku pegi la hospital . bedah r , mak aku kabo ke aku , sepatutnya aku lahir bulan 10 atau 11 . tapi, aku keluar awal . bln 9 aku lahir. huhu . ayah aku ckp , dulu aku kecik jee . sebesar anak kucing yg baru lahir . woah , terkejut aku . pas2 ayah aku citer lgi . doktor tu ckp kt ayah aku , sruh pilih antra dua , aku atau mak aku .  tapi aku selamat =) alhamdulillah ,, huhu . tapi aku x cukup bulan oh .  aku bersyukur coz aku dpat idup smpaila skrg nie . kalau x , eish . x snggup aku nk bayngkn =( . tapi skrg , besar molekk aku ! haha , sayang MAK + ABAH ketat ketat , sendat sendat , rapat , rapat ! . huhu ..