+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

25/08 :)
Friday, August 26, 2011 @ 12:30 AM // leave a comment? [0 letters]


Olala , okay . hari ni merupakan hari terakhir sebelum  cuti raya kan . wahh , dengar je perkataan raya , mesti happy kan . tipu la kalau tak happy . hehe . hari nie aku semangat gilagila nak pergi sekolah . semalam aku tak datang and aku menyesal . sebab kawan aku cakap budak lelaki kelas aku kena rotan and kena tampar . omg , terkejut aku . sebab kena rotan and tampar tu tak perlu tahu okay . weehee ~ . 

hari nie sikit je orang yang datang sekolah . budak perempuan yang datang just 14 orang je . budak lelaki pulak 4 orang . haha , tapi semua pergi jalan-2 . merayau je kerja diorang .  Aku dalam kelas tersangat lah bosan tahu . Hari nie just belajar bahasa melayu je . buat ringkasan . Aku malas nak buat ringkasan . Tulisan aku pun jadi senget haha . sebelum cikgu masuk kelas aku . aku duduk dekat-2 dengan pintu masuk kelas aku . sebab aku nampak mr.Z aku nak lalu . weee , kawan aku da tarik aku masa tu . tapi , aku tak de mood . aku geram dengan amirul hani . grrr , ade ke patut dia pukul aku dengan beg dia . aishh . da la beg dia busukk . ntah apa-2 la dia letak dalam beg tu . sakitt -,-"

Okay , hari nie aku nak berterima kasih kat cikgu aku . sebab bagi aku tidur untuk beberapa minit. Aku mengantuk , kawan-2 aku yang lain pun da tidur dekat tepi aku . Ade yang conteng-2 papan hitam . And ada yang pergi usik-2 cikgu . hee , Lama tu , cikgu pergi kat meja aku . cikgu kejutkan aku . cikgu bagi aku kertas and cikgu suruh aku lukis muka kawan-2 aku . Aku pun cakap la kat cikgu aku . aku cakap macam nie . Kalau lukis orang lidi takpe tak cikgu ? . Orang lidi kecik sikit cikgu . kalau nak lukis muka kawan tak muat dalam kertas nie cikgu >.<

Ayoyo  , cikgu da nak colek aku . haha , tapi ak ingkar arahan cikgu . aku dengan kawan-2 aku buat origami. hoho , aku buat kapal . lepas tu aku panggil cikgu . cikgu datang and gelak . cikgu cakap kat aku yang kapal aku senget sebelah . Last-2 cikgu ajar aku and yang lain buat burung. Tapi origami aku langsung tak jadi . Aishh ,  aku rasa sedih la juga sebab aku just nampak zulhilmi macam tu je . aku dalam kelas asyik tengok dekat luar je .  Aku nampak dia tapi aku nampak dari jauh . arhh , takpee . asalkan aku dapat tengok dia sudahh .

Lepas je solat asat , cikgu buat sesi bermaaf maafan . Sedihh , aku pun salam dengan kawan kawan aku . peluk peluk . haha  . Jangan fikir yang bukan bukan tauu . Lepas tu , aku bersalam dengan cikgu cikgu aku . kecuali cikgu lelaki . hehe . Aku salam dengan cikgu bm aku , and aku minta duit raya . Tapi cikgu cakap kat aku . cikgu cakap duit raya belum cetak lagi -,-  . Okay , kat sini je . k baii ! Muah kali :*