+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

- KAMPUNG :D
Sunday, September 4, 2011 @ 10:46 PM // leave a comment? [0 letters]

- hai semua ! oke , aku nk cite psal aku kt kampung <3 . korang pun mesti balik kampung juga kan ? . camne , best tak raya thn nie ? . kalau aku kan , best la juga . tapi hari rya prtme kurang skit . sebab aku n sedara mara aku yg laen  raya brasingn :D . aku just raya dua buah rumah je . tapi sbelum pegi braya kt rumah org laen tu . kena la salam salam dulu , tak gitu ? . ha , amek . abg sepupu aku pnggil aku miss cute hehe , da jdi pnggiln mnja aku kt sana da  huh ,. lepas tu , ade la org dtg braya kt umah mak sdare  aku , and salah sorang tu kan , sebijik macam faizal tahir ! tu pun sdare aku , luqman yg bgtaw kt aku . terus aku pegi tgk , skali pandang mcm faizal tahir tp , klo da tgk bnyk bnyk kali da bukan daa . tapi , yg aku x puas hati . asal ramai sgt yg pkai bju wrna purple nie? . mcm nak perli aku je . haha , ye la , zulhilmi thn nie bju rya wrne purple aku je x , n sdare aku plak pkai bju wrne purple gakk . ptg tu , aku tgk cite mega raya :D , wahh ERUL ! . erh , dia pkai bju wrna purple gakk :( . haha . malam tu , aku nk pegi braya gak , tut3 ! rmbut abg aku trsepit kt pintu keta , and ayah aku plak trhantuk kt pintu ,adoii . tu la spe suruh tinggi sgt =,= .
   
    Hari rabu , aku pegi braya kt rumah mak tiri ayah aku :D , isteri atukk aku yg ke - 7 ! . rmai kan ? . hehex , atuk aku hebat :D , dia kawin 7 org tp cerai 2 org , hehe .  nenek aku isteri yg ke 2 , hebat kan ? . wah3 . hari rabu , pegi bramai ramai <3 . da smpai kt umah mak tiri ayah aku , aku salam salam n peluk peluk . tengah hari tu , sedara aku antar msej dekt aku , dia ckp kt aku jom naek bot skrg . kat umah nenek aku , ade sungai :D .  jadi aku pegi la bwh , diorang da siap siap nak naek bot . tapi aku x naek sebab tkut ! hehe .jelez aku tau . petang tu , zulhilmi antr msej , dia nk call aku . sedra aku pun sruh dia call aku gak . eish , jdi dia call aku jwb . tapi , aku yg tnya soalan . eish . malam tu , aku demam ! suara aku pun kasarr , mcm lelaki da. haha ,
 
   Hari khamis , tak bnyk cite tapi mlm tu best ! , aku + family pegi shopping . haha , sdare aku pun ikut skali , aida .  gile bhai ! dia beli set domo :( , aku pun nk gakk . x adil .  tp , kt sna aku brgmbr je . haha . aida la yg tlg amek gmbr aku . aku amek gmbr dgn panda + katak . juz patung oke , klo betul2 , aku x nakk . tp , sweet gmbr tu , aku pegi kiss panda + katak . haha . just patungg okee .  balik tu , aku ucap happy birthday to imann :) , wahh , dia malu . haha
    Hari jumaat , aku da blik tganu ! tp sbelum balik , aku pegi asrama abg aku kt UTP :D  . weee , kat sna best gila gila .  aku duk la kt bilik abg aku tu , lepas tu . aku online fb meh ! amek kau , Friends Request 66 , Notifications 97 , haha .gila la , trkejut akuu .  lepas tu aku maen game Angry Birds :D .  masa kat gerik aku jumpa gajah 4 ekor kt tepi jln . haha , takut akuu >.<  .  jln sesak kt kota bharu ! . geram ! . nie semua psal polis , menyibukk je nk jga trafik light . mcm la nk tgk muka kau sgtt . x hensem pun  ! . erh . masa dlm keta , aku wat la missed call dekt dua pupu aku asyraf n amer . yg asyraf plak call aku 2 kali da . hahax , lama tu , wahh , asal aku bodoh sgt , aku pegi call shah . x gila ke tu ? . lepas tu , shah antr msej dekt aku n dia call aku 2 kali . aku bls :) . dia suh aku gtaw nma aku pe . tp , aku x bgtau pun . tp , dia ckp , dia nk kwn dgn aku . oke . jadi aku gtaw nma aku tp x gtaw aku kelas apa . aku x nak , tkut hari skolah dia tunggu depn kelas aku mcm hari tu . x gila ke tu ? . kalau la zulhilmi tau aku msej dgn shah , mesty dia marh gila gila . hehex . >.< .