+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

BOSAN -,-
Thursday, August 11, 2011 @ 11:17 PM // leave a comment? [0 letters]


- wah wah wah , hari nie aku x pergi skolah , sebab malas + rimas + takut + ad masalah , . woah , alasan yg x boleh pkai kan ? . haha . semalam , aku n kawan kawan aku yg laen da b'pakat x nak pegi skolah hari nie . ade yg nak tengok crite korea , ad yg malas . ad yg x nak dtg sebab math  x de . ad yg x dtg coz nk beli baju raya . haha . macam macam la . aku x nak dtg sebab math xde , . woah . skali skale ponteng skolah . huhu . bukannye tiap tiap hari . ado .

- sbelum aku nk cuti tu . ehem ehem ehem . aku kena la bodek dgn ayah aku dulu . haha . weh , susah tau jadi anak kepada abd hamid nie . hehe .kalau nk cuti kena minta izin dulu la . tapi tiba tiba je smlm , ayah aku kasi aku cuti skolah hari nie . wah , gembira aku =)  . tapi , hari nie , aku x jumpa la dgn dia . huh . hari ahad nie la kalau nk jumpa pon . uish .  lepas je aku tngok citer korea princess hours tu , aku terus x tau nak wat ape .  duduk sje je la . nak msej , tp . xde kwn =,=  . 

- last last , ayah aku ajk aku pegi bndar , pegi maydin chabang 3 . woah , aku malas nak pegi . tapi . kalau x pegi , bosan plak duduk kt umah . amek , smpai kt bndr , sesak . ayah aku da marah marah kt tepi aku . haha . smpai je kt maydin . aku n ayah aku pegi naek tngkt atas . ayah aku nk belikn aku bju . woah , aku rasa bju raya aku thn nie da 2 helai . kalau ayh aku nk beli yg tu da jadi 3 helai . haha , tahun nie teMa bju raya klUarge aku warNa kelabu . saudara + sepupu aku semua kelabu . haha .

- hey budak ! , jalan tu tengok depan la .. hey kamu! jgn b'lari dekat sini laa ..  wah wah wah , hari nie da brape org da yg nk lnggr aku . haha . biasa la , budak budak . sronok nak raya >.< . haha . tadi , pegi la kt tempt tempt bju kurung . jalan jalan kt situ , opocot ! terkejut aku , ntah dari mne dtgnye budax nie . dia b'lari kt situ , nyaris nyaris aku dgn dia nk blanggr . kalau x , da jatuh aku kt situ . eish . aku masa budax kecik kecik dulu pon penah juga lari sana , lari sini . boleh dkatakn semua tempt aku pegi lari  , amek . aku kena cubit dgn mak aku . haha . nk pegi lari pon da xleh , coz mak aku pegang tgn aku . haha . balik je rumah . tengok enset , amek . bnyk msej smpai . haha . nie la akibatnye x bwa enset keluar sama sama . uish . haha .
Oke la , kt cnie jep . daa ~