+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

- Justin Drew Bieber :)
Sunday, August 21, 2011 @ 1:22 AM // leave a comment? [2 letters]

- okay , hari nie aku nk cite ex boyfriend aku . aceceh . haha . korang mesti kenal sangat sangat kan dengan justin drew bieber kan ? atau lbih dkenali sbgai justin bieber , oke . dulu , dulu! aku minat sgt sgt dgn bieber nie . serius :) . kalau x caye tnya kawan aku :) , kalau x caye lagi tnya mak + ayah aku . huh . kalau ad lagu bieber kat tv kan , mesty aku pegi lari n dduk depn tv . haha .  tapi . skrg da bnyk cite tentang dia kan ? . korang mesti prnah dgr tentang justin bieber nie artis freemason ? . oh myy .. aku masa tu da x tau nk prcaye ke x =,= . orang orang laen pun da heboh tentang nie dulu  . ad yg ckp , bieber x wujud >.<  , ad yg ckp yg bieber nie gay ? erhh , kalau dia gay , nape dia nak couple sangat sangat dgn selena gomez ? . ha , fikir , fikir , fkir . lepas tu , ckp dia nie artis freemason ,, artis yg bencikan islam . omg . terkejut akuu ..
- hari tu , aku ad baca blog sorang nie . macam macam la dia gtaw dlm blog nie . aku sndri x tau nk pcaye ke x .  last last , aku prcaye juga . lagu lagu bieber pon  aku da jarang dgr . dulu , masa bieber wat konsert kt KL ,, masa dia nyanyi lgu one less lonely girl , penari dia amek seorng perempuan kt bwah . lepas tu , bieber plak bgi bunga dekat dia . omg . jelous aku =,= . haha . masa tu , aku da menjerit . haha . tapi , kawan aku ckp , bieber hormatkn semua agama ,, and kawn aku ckp , ad masuk dlm surat khabar hari tu , erhh . trlepas aku -,- . kakaq angkt aku pon ckp kt aku , tu semua hnya la khabar angin .. aigoo .

- skrg , da x ramai yg minat bieber lepas dgr berita tu . hoho , aku sndri x tau nk pcaye ke x . uish . tp , skrg , ramai yg da tgila gilakn dunia k-pop , betul x ? . haha , aku sndri da berjangkit =,= . aku sygkn boyfriend boyfriend aku :) . haha , prtama - zulhilmi , kedua - eunhyuk  , ketiga - jinyoung , woah . tapi , yg paling paling paling aku syg n cinta mestilah yg prtma , x gitu ? . haha . eunhyuk n jinyoung juz mimpi saja :) . haha . oke , kt cnie jep . daa ~