+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

- Mr.simple
Friday, August 19, 2011 @ 5:44 PM // leave a comment? [1 letters]

- Olala ,  aku nk crita hari ni tntang super junior aku x nak cite pjg2 , . huh . woah ,  korang dah dengar lagu mr.simple? best kan ? . huh , sbnarnya , kump suju la yg wat aku jatuh cinta dgr dunia k-pop nie . aigoo , . dulu aku juz kenal + minat dgn suju jep . hoho , yg laen masa tu xde lgi .  aku asyik dgr lagu no other je . suka tgk leeteuk! , wauwauwau .  mula2 leeteuk lepas tu terus minat dengan eunhyuk , woah . daebakk , .
- MV mr.simple nie pon best , lebih lebih lagi part Eunhyuk dance tu . haha . mula mula tengok video nie , aku cari juga la  eunhyuk . x jumpa jumpa juga . last last aku nmpk juga dia , masa dia menari , omg! , awesome + Handsome :D . tapi , dia wrnakn rambut dia , wrna kuning plak tu =,= . aigoo =,=  . apew2 pOn , saranghae eunhyuk oppa! . haha >.<  .lagu kt blog aku pon , aku da tukar . aku letak lgu mr.simple , ayoyoyo . da demam dgn lagu nie . hoho , pss , B1A4 tetp aku Minat . hoo . okay , blog aku skrg nie asyik crita psal korea je , crita tentang dia pon da kurang . adoo , . haha . apew2 pOn , z tetap dlm hatI aku , aceceh . haha .