+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

LEE MINHO vs DOMO KUN!
Saturday, August 13, 2011 @ 6:29 PM // leave a comment? [0 letters]

- wah wah wah , hari nie , aku nk citer tentang lee minhO! . hoho , kenal x spe minho ? , x kenal ? cuba korang tgk gambar dekat atas . nampak x ? . nampak kan ?  , ha , tuw la lee minho aku! >.<  , haha . xad la , gurau je . dia da b'punya ( kOt ) --" . melepas . haha . juz jadi peminat setia dia je . haha , setia ke? .xde la . huh . aku mula minat dgn dia lepas  tengok citer boys over flowers ? . xder la . haha . masa tu aku x bpe minat dgn dia ,  coz masa dia blakon citer tu x bpe smart =,= . rmbut krinting-2 . haha . masa tengok citer tu aku minat kim hyun joong .kump ss501 .  oke , balik ke topik tadi . aku mula minat dgn dia , lepas tgk dia  blakon dlm citer city hunter pemburu kota . citer tu tentang baLas deNdaM . wah wah wah . tapi dia x jahat , ayah dia jahat =,= . dasyhat gile gile citer tu , kdg kdg aku bdebar . haha . wah , citer city hunter nie da nk tamat ke? wah! x best la kalau camtu , . nanti da x dpt tgk si kacak tu lg . haha . gurau meyh . takpe takpe . aku tetap minat dia =] , wlaupon aku dgn dia beza 10 tahun ! . haha . umo dia skrg 24 thn . woah . da tua da . huhu . 





woah , siapa yg minat dgn raksasa nie?  haha , . raksasa terus aku pnggil , pdhl aku pon minat juga . bhenti mengarut =,=  . oke , skrg rmai yg minat dgn dOmo kun kan ? . kadang kadang kan , kalau aku pegi jalan jalan dgn keluarga aku kan. mesti aku jumpa org yg bawa beg domo . ad org jual bju domo . ad yg jual topi domo . beg tgn domo . beg duit domo . macam macam la . leh dkatakn semua domo ! haha . aku pon minat dia juga . tapi aku ade satu je =( . tu pon beg domo utk letk eNset . wah wah wah . aku pon nak juga topi , beg , baju gambr domo --" . aku jelez oh! . aku pon x tau macam mane aku boleh tergila gilakn dgn raksasa nie . haha . dekat skolah aku , ramai yg minat -,- . smpai ad yg pkai beg domo . huhu . ala . aku pon ade la! . eish eish eish =,=  .  da da da , aku x nak citer lgi . hoho .korang tgk je la gmbr nie .


oke . da tengok ? . besar kan ! . wah ,, aku jelez gile gile dgn org kt atas nie . haha . aku pon nak juga domo sebesar tuww . cOmel oh domo domo domo! .. woah , bhenti mengarut =,= . oke la , smpai kt cni jep . aku x nak mengarut da. nanti korang plak yg pening . haha . aku tgh tertekn skrg nie . aku x fhm dgn kawan aku tu , asyik nak menipu je . Macam xde keje laen . bulan puasa pon nak tipu juga . ish3 .aigoo . apsal la aku mngrut sgt hari nie . eish . ok la ,  daa ,