+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

- PANAS !
Saturday, August 6, 2011 @ 10:55 PM // leave a comment? [0 letters]

woah , da lme gile aku x update blog . cOz aku busy ! . bkn busy  psal z oh . tapi psal pljaran wOah .  x kan la aku nk fkir psal z je kan ? , memang gile la klo aku 24 jam asyik pkir psal dia  , minggu lepas aku exam , Memang stress !  . mak aku pon x bagi aku online FB , nak buka labtop pon x boleh . tapi ,  alhamdulillah , aku boleh jwab =)  . tapi , juz MATH ! aku rasa nak pecah kpale aku nk fikIr tau .  aku bdebar gilegile . ade la juga yg aku boleh jwb . tapi , tu pon x smestinya betol kan ? . 

oke , skunk aku nk cite . woah ! . aku rindu gile dgn blog aku ! , rindu nk follow follow org nie , nak baca blOg org laen , tapi  , bila aku buka je blog aku . tgk kt chatbOx aku tuh , wah ! PANAS gile hati aku . yew la , tiba tiba je ade org maki maki aku . dia ingt aku nie spe r? . adek dia ke ap ? yang dia nk kisah sgt hubungan aku dgn z apsal ? , ade ursan dgn dia ke ap ? .  nah , korng tgk komen dia kt aku ..

                          "   Aku Nga Kamu :  oma..ko kapel ke nga z? x heranla kalau ckp mcm tuh.. **** ."

wOah , nak je aku sound sound budak tu , yang dia nk sibuk apsal ? . klO aku kapel ngn dia , ade kna mngena dgn dia ke ? . dia knaL ke z dgn aku? . dia raPat ke ngn z ? . wah . aku x tau la  orang tu nk apa . nak aku putus dgn z ? sebb aku couple ngn dia? . wOah , walaupOn aku couple ngn dia or x . aku dgn dia kt skOlah pon jrang nk jumpa . caKap pon x ? juz Msej kt hpOn je . tu pon klo jumpa juz senyum je , x buat apa apa pon , yg dia tu nk kisah sgt apsal ? . uish  , aku pon pernah pkir x nk couple dgn z , aku juz nk minat je . tpi , tgk dia mcm amek kesah je dgn aku . aku juz ikut je la n aku rasa happy bila dgn dia :) . ala , aku sndri pon pening la . aku sndri x tau aku couple ngn dia or x ? , haha . semua budax klas dia dgn klas aku , ingt aku couple ngn dia . gile la weh . aku sndri trkejut !

- aku tau la couple nie haram . tapi aku x mcm org laen .  nak pegang pegang tangan  la apew la , kalau camtu aku pon geli beb !  klo boleh , aku x nak la smpai tahap mcm tu skli . aku sndri x snggup der !  aku da tgk blog org tu . nampak mcm ade mslh dgn kkasih dia . bila de mslh , pastu nak maki maki org laen plak ?  . ape kes semua nie? .  klO x heran ,  asal sibuk sibuk nak tgk blog aku nie? . asal nak baca sgt blog aku nie? . pegi blah la ! .  eish . klo x suka dgn blog aku , juz KELUAR ! ,, jgn nak mngata org kt sni .  dapat dosa je , aku tau pe yg dia tulis yg ( **** ) , woah . nak mampos ke ape dia tu . pegi mampos la bongok ! . kan aku da mencarut dlm nie . eish ! PANAS rasa hati aku .  ergh ! ,