+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

Tak Ada cerita ke?
Sunday, September 18, 2011 @ 11:47 PM // leave a comment? [0 letters]



hai ! okay , hari nie aku x ada mood ! sebab kawan aku dua orang cerita pasal zulhilmi . aku x rapat dengan diorang . just kawan je . tadi masa sejarah ,,  aku malas gile gile nak buat latihan . cikgu pulak keluar . jadi kelas aku tadi x ada cikgu and kitorang semua bisingg . tengah tengah buat kerja sekolah tuw . kawan aku dua orang nie boleh pulak cerita pasal zulhilmi ! kalau pasal zulhilmi yang laen laen tu takpe la .

 Nie tak diorang saje je nak bagi aku jealous ! . diorang cakap kat aku masa sekolah rendah . zulhilmi pernah couple dengan syazwani ariffin kelas 2B tuw . oh my god ! terkejut aku . Zulhilmi cakap kat aku yang dia tak pernah couple pon , aku org yg first couple dengan dia . aku tak nak lah percaye cakap diorang . tapi diorang macam nak bagi aku percaye je dengan muka serius diorang tuw . eish ,.  lepas je aku dengar tuw ,. aku tunduk and terus jadi badmood . Masa bahasa inggeris tuw . aku langsung x ada mood . lepas tuw aku pergi kat kawan aku n then menangiss . waa , tiba tiba je air mata nak keluar . erhh =,= .

Masa balik dari sekolah tuw , aku pOn call kawan aku . aku minta tolong dengan dia . aku suruh dia tanya siapa syazwani and pernah couple ke masa sekolah rendah dulu . lepas tuw kawan aku pun hantar la mesej dekat zulhilmi and zulhilmi hantar msej dekat aku . zulhilmi cakap kat aku yang dia tak prnah couple pOn dengan syazwani tuw . and syazwani tu gf kawan dia masa sklh rendah dulu . eish trkejut la juga ! bdebah punya kawan aku dua orang tuw . boleh pulak diorang tipu aku pasal nie ! purrf . nak je aku tampar dua orang tuw ! . eish , da sah la budax dua orang nie x ade cerita lepas tu buat cerita pasal zulhilmi aku . purrff .


 pss , sejak akhir akhir nie . aku selalu je gaduh dengan zulhilmi . sedih beb ! :'( . harap harap lepas nie dah x ada masalah antara aku dengan dia! =D