+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

Aku tolong kau da Kira bagus la budak !
Friday, September 23, 2011 @ 1:54 PM // leave a comment? [0 letters]

hey guys ! Okay .. Aku da lame tak update . sebab tak ade cerita yg menarik pOn :) and aku Malas nak cerIta . adoo , sekarang aku sibuk . sibuk nak edit blog orang lain. Nasib baik kawan aku nie jenis yang tak memilih =,= . kalau tak , aish malas la aku nak edit . orang tolong dia da kira okay . kalau tak ? melalak kat situ .

Aku nie bukannya bagus sangat bab bab nak edit blog orang nie . kalau org terslah delete or trsalah buat . tak pasal pasal aku yg kena marah . adess . baik edit sendiri lagi bagus kan ? . btw , aku nk cerita sikit . hari tu , ade la sorang nie minta aku edit blog dia . aku pun minta la email and pasword dia . lepas tu aku edit la apa yang patut . peNat oh =,= . bukan senang kan? .  lepas tu , bahagian header tuw aku tak bpe pandai . header aku tu pun aku amek dari kak Una =,= .

Jadi aku pun pergI la blog blog org lain and aku credit kan kt blog dia tuw . lepas tu , korang taw dia cakap apa ? . dia ckp "awak , bleh tak awk cari yg laen ? tak bpe nie la" wah , sabar , sabar ,. ala , aku cari da bagus bagus , tapi nak lagi yg bagus . ape kes? aku pun penat . bukan senang nak cari mende tu . last last , aku dapat la cun skit . lepas tu dia ckp " ermm , okay la tu " hey budak ,.. nape ade erm ? urm ? whatever . Aku benci la kalau ade prkataan urm ke apa ke . prkataan tuw mcm tak bpe suka plak kan ? . pergh .  sekarang nie aku tengah edit blog kawan aku . Nasib baik kawan aku nie x banyak songeh mcm budax tu . pergh , sabar je la =,= .

Saya nak Angry Birds la syg ! =,= . waa .