+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

Friday
Saturday, September 17, 2011 @ 12:19 AM // leave a comment? [0 letters]

hey guys ! , hari nie aku ad tuisyen, purrf , malas gile gile aku nak pergi tusiyen hari nie . aku pergi tuisyen dengan ayah aku . mula mula mathematics ! , tapi , ntah camne hari nie aku jadi bengong . hahaha . dulu kan , kalau cikgu bagi soalan , mesti aku boleh jawab . tapi  skrg cikgu bgi soalan , aku x leh jawb . adess . soalan senang je . tapi aku x leh jawab . aduyaii . tuw pun aku tiru jawapan kawan aku . hahax ,..
lepas pkul  4:30 ptg tuw , masa ayah aku plak . bahasa inggeris beb ! , waa , malas aku . kalau stakat nak buat ayat boleh la , kalau buat karangan , aduyai . aku rasa nak balikk je . haha ,. yew la , kalau salah je kan . ayah aku mesti gtaw kt org laen ,. malu la weh ! .  da la aku nie x bpe pandai bab bab wat karangan niee .

lepas tuw , ayah aku cerita pasal anak murid dia .. ayah aku cerita kan ,. Masa hari khamis tuw , err , semalam la . ayah aku ade mesyuarat kan , jadi ayah aku lambat la masuk kelas .  lepas tu , ade la seorang anak murid ayah aku nie , pergi la jumpa ayah aku ,. lepas tuw panggil ayah aku sruh masuk kelas .  lepas tu , ayah aku cakap la , yang ayah aku sibuk and nak pergi makan dulu tapi ayah aku cakap kt budax tuw , sruh wat karangan bhsa inggeris . budax tuw pun pergi la masuk kelas . lame tuw , ayah aku pergi kelas tuw . tengok tengok semua pergi merayau . yg lelaki pergi jalan jalan , yg permpuan duduk dekat luar . ayah aku pun ape ag . mengamuk la ,, semua orang dalam kelas tuw kena rotan dgn ayah aku .

ayah aku cakap , ayah aku rotan lelaki n perempuan tuw sama je . lepas ayah aku cerita tuw , ayah aku bacakan surat yg  skelas kena rotan tuw . lawak oh ,, diorang antar surat minta maaf dekat ayah akuu . ade diorang cakap , ayah aku nie pantang kena cabar . seorang yg tegas . woah , macam macam la . lepas tuw ayah aku sruh wat karangan tjuk dia A day In My Life . waaa , sikit je aku wat hari nie , sebab xde idea ! . haha , okay la , kt cnie jep , k bai !