+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

Thursday :D ,,
Friday, September 30, 2011 @ 12:26 AM // leave a comment? [0 letters]


hey guys ! wah , da lame aku tak meng-update blog . tak ade cerita lorh :D  . okay , hari  nie aku pergi school macam biasa tapi hari nie balik awal :D . just blaja bahasa Melayu and agama Islam je . beg aku pun ringan je , . lepas tu nak masuk kelas , . sampai je kat kelas tu .  Damm ! . button eunhyuk aku da hilang ! .  lepas tu aku ajak kawan aku najiha teman aku pergi cari button eunhyuk tu . haha ,. kat tangga tu , tetiba je bdax lelaki sesi pgi pkul tgn aku dgn jam dia kot . lepas tu kwn z plak ckp kat budax lelaki tu camnie mu nak dia ? mu nak amek rr .  pergh , dia ingat aku nie ape ? kang aku cili mulut budax tu baru taw ! harap kawan z je .

aku pun pergi la cari , smpai kat balai taqwa beb , jauh tuw .  pergh . cari cari tapi tak jumpa :'( . pergh , aku menjerit ! sebab ade katak =,= besar  ! lompat aku skejap tadi . haha . tengah jalan jlan ngn kawan aku tuw . aku pun tgk la bdax lelaki sesi pagi nie . aku and kawan aku tgk la dia . sekali dia tgur kitorang . dia cakp awak ,  kenapa awak tgk sya mcm tu ? haha . sorry ye awak . sya x tgk pon . btw , aku tgk skjap je . adoi . masa Agama islam tu , aku duduk diam je kot . aku nak wat baek ngn ustazah aku hari nie . haha , sebab ustazah aku nak pegi haji :D . lepas je Agama islam tu , aku salam dgn ustazah aku and minta maaf banyak banyak :D . Masa bahasa melayu pulak wat ringkasan . 

 Masa rehat , kawan aku ain bagi aku jam G-shock zulhilmi :D . btw , Zulhilmi bgi aku pinjam . smenjak aku pinjam jam dia . ley dkatakn rapat la juga dgn dia . tak kot  =,= . caKap pun macam tu je :D . ley la tahan drpda dulu . . hari nie aku bwa balik jam dia . tapi aku tak taw nak simpan kat mne . aku takut mak aku tnya je aku amek jam siapa . tak kan aku nak jawab yg tu jam zulhilmi . tak pasal pasal aku dpt penampar prcuma dari ayah and mak aku . haha . hari nie balik kul 5 ptg . best ~ .  boleh balik awal ! haha .  , kt cni jep . k bai !

saya nak jam G-shock ! :D