+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

Kantoi =,=
Saturday, October 15, 2011 @ 11:18 PM // leave a comment? [0 letters]


hey guys  , okay  . korang nak tau tak ? kalau nak , meh datang sini . haha , okay . aku tak nak mengarut . rahsia da terbongkar ? rahsia ape tu , penting sangat ke ? . ouch ! bagi aku penting sangat sangat . Mak aku dah tau pasal aku and zulhilmi ,. uish , takut aku taw tak =,= .

Okay , semalam , mak aku online la facebook dia . lepas tu mak aku panggil aku and mak aku tanya apa nama boyfriend kakak aku tuw . sebab mak aku nak add ,. aku malas la nak gtaw kan sebab kakak aku suruh aku rahsia . Aku da janji ngan kakak aku , jadi aku tak gtaw kat mak . alolo , mak aku da puas pujuk aku . haha  , lepas tu aku pergi maen dengan kucing :) .

lepas tu , mak aku panggil aku lagi . mak aku paksa aku suruh gtaw . ayoyo . kalau aku gtaw , nanti kakak aku bocorkan rahsia aku pulak . last last , kakak aku gtaw la kat mak aku .  Mak aku da add boyfriend kakak aku and mak aku nak tengok gambar boyfriend kakak aku tu tapi tak boleh . lepas tu kakak aku cakap la kat mak aku . kalau nak tengok pergi kat facebook aku . jadi aku pun pergi la kat facebook aku .

Alahai ! Macam mane la aku boleh lupa , ! Mak aku perasan yang kat nickname aku tuw . aku tulis A Z jadi , mak aku pun tanya la aku . ape huruf Z ea and bla bla bla . lepas tu mak aku nak gtaw kat ayah aku ! . pergh , aku masa tu da takut =,= . aku just senyum je kat mak aku ,. lepas tu mak aku nak tanya aku soalan ,terus aku pergi masuk bilik and tidur . haha , jadi hari nie aku jadi budak baik :D . Aku tengok ayah aku macam tak taw apa apa . erh ? Mak aku da lupa kot pasal malam tadi . adoo .

Keluarga zulhilmi pun da tau tentang aku :) ,. Kena kantoi ! Mak and ayah zulhilmi langsung tak marah =,= . Hari tu zulhilmi ad gtaw kat aku . yang Mak dia nak tengok lagi gambar aku . Lepas tu , zulhilmi pun bagi la tapi sekejap je . lepas tu mak dia puji aku =,= . wahh , merah gile gile muka aku masa tu ! haha ,.
Aku harap ayah aku tak taw lagi =,= , kalau tak , habis la akuu :D