+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

Maafkan saya :)
Thursday, October 13, 2011 @ 12:23 AM // leave a comment? [0 letters]


awak , awak , awak ! Maafkan saya :(  . saya taw awak marahkan saya . saya taw awak sedih sebab saya . saya taw awak kecewa :( . sya minta maaf sangat sangat ! , saya Menyesal sangat sebab cerita pasal shah kat awak :( . saya taw awak jealous  , saya taw awak nak marah . tapi , awak tak tunjuk semua tuw kat saya .

okay ,  awak nak marah saya ? awak marah la . saya tak kisah . Sumpah ! saya dengan dia langsung tak ada apa apa . sya mengaku , saya pernah suka dia . tapi tu dulu ! saya suka dia , tapi dia tak suka saya :D . dia da ada awek :D . sekarang , sya just suka kat awak je ! tak de yang laen , sumpah ! .

awak tak pernah nak tunjuk kemarahan awak tu kat saya :'( . awak just sabar , sabar and sabar . okay , awak taw saya rasa ape ? kalau awak trus jdi camnie . saya akan rasa bersaLah ! , nak tengok muka awak p0n saya x sanggup :( . Nak jumpa awak pOn saya da takut . tapi awak ? awak buat tak taw je . macam tak ada apa apa yang berlaku pun . ouch !   awak , Maafkan saya ! <3