+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

Rindu :)
Thursday, October 20, 2011 @ 11:24 PM // leave a comment? [0 letters]


hey guys , da lima hari aku tak online and tak update blog aku nie . Mak aku tak bagi sebab aku kena study for the final exam :) . kerja aku skrg just study , study and study , Mak aku pulak da simpan broadband aku . aku cari cari tapi langsung tak jumpa . pandai kan mak aku sorok dari aku .  haha . btw , hari nie exam la syg :) . hari nie aku exam bahasa melayu and mathematics  . okay ! , math la yg aku semangat sekali . sejak akhir akhir nie aku suka math  , tapi bila nak jawab ouch ! tak taw nak jawab apa .

Alhamdullilah , aku boleh jawab mathematics :D tapi , aku ade tinggal satu soalan .  sebab aku tak ingat jalan kira dia macam mane . ouch ! .  Aku hafal benda tu , benda tu tak masuk . yang aku tak hafal ade la . tapi , nasib baik sikit je soalan tu :) . btw ,  ramai yg meniru :D . dengan aku aku sekali . tapi , aku tengok macam tu  . lepas tengok terus lupa :D . haha , bodoh kan ? .

Aku rindu sangat sangat sangat kat blog aku nie ! da berhabuk suda :D , skrg aku nak cuci cuci sikit blog aku nie sampai bersih :D . haha , * merepek .  Aku rimas dengan kawan zulhilmi . aku tak suka dia duduk tepi aku  . duduk tepi aku , lepas tu pinjam pen , pembaris , pemadam aku . eish , macam tak de duit je . lepas tu mencarut kat aku . aish ! aku rasa nak tampar je dia tuw . nak mencarut pun jangan la kat aku . ingat aku nie ape . tempat mencarut ke apa ? . sabar je la .

Aku nak edit blog aku ! . blog aku tak de la secantik blog korang :D ,. blog aku biasa je . Tak pandai ! ayoyo .