+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

sayasayangdia :)
Saturday, October 22, 2011 @ 10:01 PM // leave a comment? [3 letters]


Awak , awak , awak . saya sayang boyfie saya :D . sumpah ! saya sayang dia sangat sangat . Okay , berhenti mengarut budak Okay , Asal aku sayang sangat kat dia nie ? . Okay ,  Meh aku nak cerita kat korang. duduk diam diam taw , hihi . Okay , semalam tiba tiba je mak aku cakap pasal pindah . bukan pindah rumah , tapi pindah sekolah . Mak aku cakap kalau ayah aku nak berhenti mengajar kat smk lembah bidong .  Nanti ayah aku nak memohon kat smk padang nenas , sebab ayah aku nak mengajar kat situ pulak .

Eish , smk lembah bidong okay apa , nie tak ,  nak tukar sekolah lain pulak . tukar taste la pulak ayah aku nie :D haha . okay , aku tak kisah , ayah aku nak mengajar kat mana pun . Tapi , mak aku cakap kalau ayah aku dapat mengajar kat sekolah tu . Mak aku nak aku pun pindah sekali . mak aku cakap senang sikit . pergi sekolah sama , balik sama , kalau hujan tak payah susah susah nak fikir . Sekali je senang .
Okay , Masa tu muka aku da lain . Mulut aku da muncung da . Aku pun cakap la kat mak aku , yang aku tak nak pindah . Ayah aku pulak senyap je , tak cakap apa apa pun .
Lepas tu , aku amek enset aku . Aku hantar mesej kat zulhilmi :) . aku cakap kat dia camnie ..

Amira  : awak , tahun depan mungkin saya pindah kot :(
Zulhilmi : Pindah ? :(
Amira : yup , pindah :)
Zulhilmi :  err :(
Amira : Knape ? 
Zulhilmi : Takut ..
Amira  : takut ? knape ? 
Zulhilmi  : Takut kehilangan awak .
Amira  : La , tapi , saya yang takut kehilangan awak tawu . 
Zulhilmi : selagi kita bersama , selagi tuw saya janji tak akan pernah tinggalkan awak . 

Okay , kat situ je ea aku bagi :) , yang lain lain tu tak payah . haha , tak ade la , bila aku dengar je dia cakap macam tuw . ouch ! Aku happy gile gile :) , aku macam tak percaye je dia cakap macam tu kat aku . Tapi , aku masa tu memang da senyum sorang sorang and hati aku masa tuw da cair ! . haha . aku sendiri terkejut dia cakap macam tu . ala , Aku dengan dia tak de la sweet sangat kan ? Lain la korang , korang lagi sweet kan ? . aku tetap tak nak pindah sekolah . Kawan aku kat sekolah tuw da la ramai . kalau aku pindah sekolah lain , nanti aku sorang sorang pulak . dah la aku nie jenis penakut >.< . haha . Tak nak pindah ! .  okay , kat sini je , bye  :)

                                             Take My Heart ♥