+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

Owl necklace :D
Wednesday, October 26, 2011 @ 2:35 PM // leave a comment? [0 letters]



hey guys , Aku sekarang nie kan , nak sangat sangat sangat rantai tu ! . Ala , rantai owl tuw la :D . Kalau tak kenal , tengok gambar kat atas . okay , da kenal ? . auww ! Aku nak sangat ! . sekarang nie ramai yang nak rantai macam tu kan ? . *kot . Ala , macam la mak aku kasi sangat kan :) . Kalau nak benda tu , kena la kumpul duit sendiri . kalau aku minta dengan mak aku . Mesti mak aku  cakap tak penting la , apa la . Kalau ayah aku , mesti ayah aku cakap nak watpe benda macam tu . adooii , Mesty la nak pakai :D . tak kan nak buang kot . hihi . Kan best kalau ada orang bagi , free je , tak payah bayar pun . hehe ,. Kalau aku minta kat zulhilmi , agak agak dia bagi tak ? haha , takkan la :) . waaa! Nak sangat sangat =(  . Okay , bye  .

Lotsoflove , Mira . A ♥  Z