+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

Take my heart :)
Monday, October 24, 2011 @ 11:36 PM // leave a comment? [0 letters]


hey peeps , sekarang aku nak cerita pasal hari nie :) . okay , hari nie hari apa ? Isnin kan ? . hari nie kelas aku ade pendidikan jasmani :) . tak belajar pun , yang ada pergi jalan jalan and merayau . Tak pun aku dengan kawan aku pergi kutip bunga :D . Da jadi hobi aku and kawan kawan aku da . kalau tengok pokok tak ada bunga tu , aku dengan kawan kawan aku la tu yg pergi kutip . haha ,.

Okay , aku tak tahu la asal aku happy sangat sangat hari nie . gelak sana sini , haha . Aku pun masuk la kelas macam biasa . Hebat :D , banyak sampah kat tempat aku . Bagus kan ? Aku tabik la dekat kakak-2 and abang-2  sesi pagi . tahu la da abes exam pmr . tapi janganlah nak menyeksa budax-2 sesi petang pulak kan ? . Aku hari ni jadi terlampau baik , baik sangat sangat . aku pergi amek kertas kertas tu , lepas tu kau tau aku buang kat mane ? kat tong sampah ? ouch , tak ade la , aku pergi buang kat jiran sebelah aku :D haha . aku pergi buang kat tempat syakir izzudin and syakir shahidan :D . hebat kan aku ? . haha . Never mind .

Kerusi kawan aku pulak tak ade . nasib baik aku sempat chop ! kerusi untuk aku :D kalau tak , habis la aku. hehe , lepas tu , aku pun pergi la teman kawan aku cari kerusi kat kelas kelas lain . tapi , kawan aku sorang nie tak nak ikut . and kawan aku yang sorang lagi , dah tarik aku . suruh aku ikut juga . kawan aku lagi tiga orang da naik atas.  Aku pun malas gak nak ikut . lepas tu aku bising kat depan kelas aku . Aku pun pergi la kat tangga , tengok atas tak de orang . tengok bawah , amek kau :) , zulhilmi lalu . aku buat bodo je masa tu , tapi dalam hati da seronok >.< .

Masa bahasa Melayu , langsung tak belajar . Masa nak pergi sembahyang zohor tu , Aku pergi kat tangga and minta jam kat z . Zulhilmi pulak malu malu dengan aku . aceceh , aku masa tu da macam budak budak . haha , Masa math , cikgu suruh budak budak lelaki bangun and angkat tangan . lepas tu si miqdad a.k.a itik tengok aku and ckp dgn aku . dia cakap weh , ketiak aku bau wangi x ? aku ase pagi tadi aku pakai minyak wangi da eish ! , aku masa tu da tutup hidung . haha , tak ad masa aku nak pergi bau ketiak kau tu , tak ade kerja . lebih baik aku pergi bau bunga ke , makanan ke , lebih bagus kan ? . haha .

Masa nak pegi pj , z asyik ikut aku je . btw , dia nak jalan same same dengan aku hari nie . tapi , tak jadi . sebab aku tengah sakit perut . hehex , tapi , dia ikut je aku . btw , dia dapat la gak jalan tepi aku masa tu . Aku jalan lambat masa tu . Mula mula dia jalan kat belakang aku , lepas tu tepi aku . haha , aku sendiri terkejut , tak tau la pulak dia ikut aku dari tadi . adoii ,.
hey budak ! tolong jaga sikit mulut kau okay . budak budak sekarang nie memang kurang ajar eh ? kang aku marah kau , kau report cikgu pulak . kau tu da mencarut ! . ape kejadahnye kau sebut perkataan tu ? yang kau dapat bukannya pahala tapi dosa percuma utk kau . bagus kau budak :) .

Entry kali nie panjang :) , sebab aku da lame tak cerita panjangpanjang .haha , kalau tak nak baca pun takpe :D ,. aku just nak luahkan kat sini .and sekarang aku da lega ! yeay ! haha , .