+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

sukaa :D
Thursday, October 27, 2011 @ 5:49 PM // leave a comment? [2 letters]


hey guys , hari nie aku tak pergi sekolah . Aku ponteng ♥ .  Tak ada la , aku tak pergi sebab hujan syg :) . Atoto , hujan ? suruh la mak atau ayah tolong hantarkan ? alolo , mak aku and ayah aku busy . haha . Mak aku jaga budak . Semua anak cikgu cikgu and semuanya nakal nakal and selalu bising pagi pagi buta . Mengacau aku tengah tidur je :D hehe . hari nie aku bangun lambat sikit . atoto , anak dara ape la nie , selalu bangun lambat :D haha . Aku da kunci jam , tapi enset aku buat hal . rosak ! . geram aku . 

Semalam aku ade download lagu . Lepas download lagu tu , aku pun nak dengar la lagu kan . tengok tengok tak boleh . sebab dia pun aku tak tau . serius , malam tadi aku rasa nak campak je enset aku tu kat bawah . biar hancur macam tu . haha . Buat penat je aku download 16 lagu  . aceceh ,. 
Aku nak cerita sikit . Aku da jatuh cinta dengan lagu nie --> Cukup indah , alif satar ♥ .  Uish , sejak bila aku minat lagu lagu melayu nie ? . selalunya korea la , ape la :D . haha , Aku da lame minat dengar lagu melayu ni . tapi kadang-2 je . tu pun bila aku rasa nak dengar . 

Aku suka dengan lagu tu , semenjak zulhilmi hantar lirik lagu tu kat aku . wahh , cair aku sekejap >.<  . hehe . Masa tu , aku nak ayat cinta dari dia . atoto , macam aku paksa dia je kan . haha . lepas tu dia cakap kat aku , dia akan bagi malam nie . so , aku tunggu sampai malam >.<  . Malam tu , dia pun bagi la lirik lagu cukup indah tu . Mula mula aku ingatkan ayat . lepas je aku baca yang hanya kerna kau yang cukup indah tu . Aku pun rasa macam pernah dengar je . Lepas tu , aku cuba search lagu alif satar kat youtube . da agak , dia bagi lagu alif satar kat aku . haha , serius , lepas je dia antar tu . Aku asyik dengar je lagu tu . haha , ape ape je la >.< .

Lepas nie , dia bagi lagu apa pulak eh ? atototo , tak sabar >.< . Nevermind .  

aku tak boleh hidup tanpa eNset kesayangan aku tu !  alaa :'(