+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

Kampung :)
Tuesday, November 8, 2011 @ 6:39 PM // leave a comment? [0 letters]


hey peeps , Lama aku tak update blog  . atoto, rindu rindu rindu . *merepek . Hari jumaat hari tu aku balik kampung . ouch , mesti lah korang tahu kan ? . Tak tahu ? . Mesti tak baca entry aku yang lepas tu . Ouch , sampai hati :(  . Nevermind .

Masa aku balik tu , aku bawa kucing aku . kucing tu nama dia mimi :) . Nama tu mak aku yang kasi aku langsung tak setuju . aceceh . Ibu kucing mak aku tinggal . mak aku cakap ibu kucing da pandai cari makanan sendiri . anak je yang tak pandai . sebab tu mak aku bawa anak kucing :D . abang aku pula panggil dia bu bu . lepas tu aku tanya bu tu apa ?. abang aku cakap Lembu :) . ouch , ingat dia lembu ke apa ? . dia kucing okay  ! . Ayah aku pulak panggil dia capang . haha , asal ayah aku panggil macam tu ? . sebab kaki anak kucing tu ada 6 jari :) . tak percaye sudahh , aku tak paksa . Kaki anak kucing tu semuanya ada 6 jari . Ibu dia pulak just ada kat belakang je .

Masa hari raya haji tu , pagi pagi lagi aku da bangun . hehe , pukul brape pun aku tak tahu . aku bangun pun sebab tak tahan tidur tepi abang aku . Dia tendang aku masa aku tengah tidur . atoto , memang tak sayang adik dia . haha ,. Lepas tu dia bangun and dia pergi dapur . auww , boleh la aku tidur dengan lena :) . tapi sekejap je . sebab opah aku da bising-2 .  kakak aku tak bangun lagi . aku pergi dapur duduk kat meja makan tu , aku tengok banyak kaki lembu =,=" . uwerkkss , aku benci kaki lembu . aku tengok ayah and mak aku makan kaki lembu tu , abang aku pun join sekali .  eeuu , sedap sangat ke ? . ouch2 .

Lepas makan , ayah aku suruh pergi bersiap sebab nak pergi rumah opah aku yang ke-7 belah ayah aku.  Aku suka pergi sana , sebab kat bawah tu , ada sungai . aku dengan yang lain lepak kat situ la . tengah lepak-2 tu , nampak biawak ! . besar gilagila . terkejut aku , tak pernah aku tengok biawak sebesar tu . adoii ,. Masa hari isnin , Aku nak gunting rambut :) . sebab rambut aku da panjang . rimas rimas . Sampai kat paras bahu je :) . Lepas tu pergi kedai buah . Ouch ! Aku geli ! .sebab ada india mana ntah . kalau nak suruh aku tepi cakap la , janganlah nak pegang . tu pun nasib baik aku sempat elak .  Bahaya ! =,=" .

Semua da balik masa tu . kat rumah opah aku cuma tinggal aku + mak aku + atuk aku and opah aku . Empat orang je . Ayah aku tidur kat rumah mak sedara aku sebab kat sana pun tak ada orang juga . Aku kat rumah tu memang sunyi gilagila . Malam tu zulhilmi jadi peneman setia aku :) . hoho . Okay aku malas nak cite panjangpanjang . Aku tahu korang bukan baca sampai habis pun . hihi , kalau salah , sorry :D . hehe . K bai !


tengok kaki dia , ada 6 jari kan ? Saya tak tipu okay :)  . Comelkan mimi saya :D haha .