+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

Hati saya HANCUR ♥
Sunday, November 18, 2012 @ 11:19 PM // leave a comment? [0 letters]

/Assalamualaikum\


Hey readers. Entry kali ini untuk Ahmad Zulhilmi. Jadi , siapa-siapa yang meluat dengan ayat-ayat cinta ni , tak payah baca lah ye :)



-----------------------------------

Hey awak , kenapa cepat sangat awak dah berubah ehh? . Sejak awak dah ada facebook , sikap awak dah berubah . Jadi gatal . Kenapa ? , Okay , saya tak marah awak nak berkawan dengan perempuan lain. Tapi janganlah semuanya perempuan. Dan janganlah melebih awak . Saya pun ada perasaan.  Bila saya baca , hati saya hancur awak . Saya tahu semua perempuan kat Fb tu , semuanya cun , lawaa . Lagi cun dari saya kan ? . Saya ni apa lah sangat kan ?

Kenapa awak tak buat masa mula-mula kita kapel je ? Takde lah hati sy ni sakit sangat. Tolong bahagiakan saya untuk tahun ni. Tahun ni je awak. Tak susah pun kan ?   Kalau awak nak awek baru pun , awak tunggu lah saya pindah tahun depan. Tahun depan saya dah tak kisah . Sebab kita masing-masing duduk jauh awak. Awak mungkin fikir yang saya tak kisah. Yang saya tak akan cemburu. Tapi saya ni pun ada hati , ada perasaan. Cuba lah faham sikit awak .

Kalau saya chat dengan lelaki lain pun , saya ada juga terfikirkan tentang awak. Tapi awak ada ke fikir perasaan saya ? Hati saya bukan BATU awak! Awak  mungkin fikir saya ni kejam. Sebab ugut awak apa bagai. Tapi saya buat macam tu sebab saya sayang awak. Tapi kalau ini yang awak nak , saya akan lepaskan awak. Dan saya takkan ganggu hidup awak. Saya tahu awak dah mula bosan dengan saya kan? Sebab tu cara awak layan saya pun dah lain. Saya boleh rasa semua tu awak .

Awak , awak dah lupa semuanya ke pasal kita tahun lepas ? Awak , tahun lepas sy selalu usha awak. Saya selalu hantar surat dekat awak. Dengan cara tu je , saya dapat kenal lebih rapat dengan awak. Dengan cara tu lah , saya dapat jadi " makwe" awak . Setiap hari isnin , awak mesti buat saya gembira. Setiap hari isnin , awak akan buat sesuatu yang lain daripada yang lain. Kalau kita dah putus , macam mana saya nak lupa semua tu? sangat-sangat menyakitkan hati awak. Blog ni macam mana ? Hampir kesemuanya pasal awak. Tapi kalau tu je cara nak lupakan awak , saya akan padam blog ni . Shut , bukan padam blog , tapi padam semua kisah KITA.

Memang dah tak bermakna kalau saya simpan kan? Aida dengan adlina selalu suruh saya bersabar dengan awak. Bagi awak peluang sekali lagi. Bila saya bagi peluang , kenapa awak buat sekali lagi? Belum cukup lagi ke nak sakitkan hati saya? Awak tahu , saya lebih suka awak yang dulu.Awak yang sekarang buat saya makin benci. Saya menyesal sebab suruh awak buat Fb. Kalau awak tak buat , awak takkan jadi mcm ni kan ? Sia-sia je awak kita couple setahun lebih. Saya setia dengan awak sampai sekarang , jadi janganlah buat saya macam ni.

Saya dah sukakan awak dua tahun lebih awak . Awak ingat senang ke saya nak lupakan awak ? Awak cinta pertama saya. macam awak juga kan? saya cinta pertama awak kan ? Jadi saya minta sangat-sangat dengan awak . Tolong lah jangan menggatal dengan perempuan lain. Jangan buat hati saya macam ni. Hati saya sakit bila tengok awak menggatal dengan perempuan lain awak. Kalau awak dah tak sukakan saya , cakap je awak. Saya boleh terima cuma hati saya je yang tak boleh terima semua ni. Saya rasa saya ni bukan makwe awak. Awak buat saya macam patung , tahu tak ?

saya cuma nak cakap MANA ZULHILMI SAYA YANG DULU ? saya lebih rela couple dengan zulhilmi yang ketinggalan zaman daripada couple dengan zulhilmi yang sombong dan gatal macam awak ni . Saya harap awak berubah . Saya akan terima zulhilmi yang dulu. Okay , babai .

#Tolong jadi zulhilmi saya yang dulu awak. Tolonglahhh :(






#Aku betul-betul rindukan pakcik ni