+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

Selamat Hari Lahir Jihaaaaaa !
Monday, October 21, 2013 @ 11:09 PM // leave a comment? [0 letters]


/Assalamualaikum\


Okay , post kali ni aku nak tujukan untuk kawan aku , najiha jee xD . Jadi post kali ni dalam bahsa Terengganu yeee. Hahaha ~

------------------------------------------------------------------------------


Birthday mu kan hari ni jiha ? Jadi aku nak kabo ke mu Happy Birthday Jiha sayangggggggggg. Besor doh mu ork *lap air mata* . Hahaha . Sorry lah jihaaa , aku dok dapat nok bagi ke mu hadiah. Mu jauh ngatt . Jadi susah aku nak bagi hadiah ke mu. In Shaa Allah kalau aku balik ganu , aku bagi ehh hadiah ke mu . Aku belanja mu coklat dua posen je eyhh :*

Sorry kali agy sebab dok nyanyi lagu happy birthday ke mu malam tadi. hahaha . Mesti mu dok tido lena kan sebab dok dengor aku nyanyi lagu tu ke mu ? *ambik baldi* . Aku yakin bila mu baca post ni mu akan kate " Werkkkk " punya. Tau doh perangai mu gane. haha . Kedit aku habis malam , sebab tu aku guna no ayah aku antor mesej ke mu. Takpe ah ,makin ngarut pulak aku rasa. hahaha

aku ingat agy masa mula mula kenal mu . Masa form 1 . Mu tanya semua orang mana kaki mu . haha , aku dengan wani masa tu duk mikir nape lah kaki . Kaki nape lah yang mu cari. Nak kate mu takdok kaki , dok saboh pulak . Sebab mu boleh jalan. haha . aku dengan wani memang blur ahh . Mu sanggup pegi balai taqwa semata-mata nok cari kaki mu . Haha , lama tu baru aku paham , mu benornya cari kerincing mu hok hilang tapi bentuk kaki . Senget nguh lah masa tu. Nok je aku kekoh kekoh mu masa tu . Cakap dok terang langsung. Haha xD



Dok sampai seminggu , mu berani doh pukul aku jiha. Dok silap aku , kepale aku mu pukul. Pukul dengan buku. Mu pukul aku sebab nak tanya ssuatu kat aku. Masa tu aku sabo je lah . Wani pun masa tu kejut tengok mu wat gitu. kalau dok aku nok balas balik tapi bila mikir form 1 dok au benda agy. Jadi sabo je lah . Nasib aku baik jiha weyhhh . hahaha xD . Form 2 sekelas agy ngan mu. Tapi masa tu mu duk dengan rabiatul.

Tapi mu tukar tempat duduk dengan dina aku rasa. Mu duk tepi aku. haha . Masa form 2 aku baru tau perangai mu gane jiha weyhh . Perangai gila gila gitu. Patutlah lazim minat ke mu dulu xD . Aku rasa masa tu kita lah yang paling bising kali dalam kelas jiha . Masa form 2 aku dok ingat mana.
Masa form 3 kita duk sama . Fuhhh , memang bising betul . haha , duk gelak je keje. Kannnn ?

Tapi tu ah , yang paling aku ingat masa jawab mathematics dengan mu lahh .  Tu lah yang paling aku ingat. Dalam kelas tu aku rasa kita je yang belajar masa tu. haha . Sebab kita je yang asyik jawab. Orang lain senyap je masa mathematics. Aku dengan mu dulu asyik duk berebut nak jawab soalan mathematics.  Aku ingat agy , masa dapat jawab doh soalan mathematics. Aku nok pegi depan kat cikgu. Mu halang aku . Kalau boleh , mu yang nak sampai dulu kat cikgu. haha . Aku ingat agy cikgu Maziani cakap " Dalam kelas ni cikgu ajar dua orang je ke ? dua orang je yang jawab ni. Pah mane orang lain ? " . Fuhh , memang kembang hidung masa tu xD


Tapi tu dulu . Semua tu kenangan. Sekarang ni tak dok dahh . Aku sekarang ni dok jadi macam dulu doh . kalau ada mu , baru aku rasa semangat nok jawab mathematics. Haha . Dulu kalau aku dok faham mathematics , mu ajar aku . Kalau mu dok faham Bahasa Inggeris , aku tolong mu . Adil ah tu . haha . Kalau aku dok pindah sekolah , memang aku sekelas dengan mu ah kan ? Kelas akaun . Fuhhh , minta dijauhkan. Malas doh aku nak perah otak aku nok mikir. Akaun susah gilaa. Addmath semua tu. hahaha . Mau aku bengang setiap hari xD

Pape pun selamat hari lahir jiha. Post kali ni memang untuk mu . Haha , sebab ni je aku boleh buat . Nak bagi hadiah aku rasa susah. Sebab duk jauh ngatt . Nak pos pun , bila au nak bolehnyaaa. Btw , thankyou sebab jadi kawan aku selama 3 tahun ni and sebab banyak tolong aku masa form 3 dulu . Huhhh . dok banyak gambar aku nge mu jiha. Sikit jeee. Hadooo . Btw , jawab molek exam. Aku tahu minggu ni mu exam. Dan aku tahu mu memang takkan online sampai habis exam. hahaha .  K byee.