+Follow








Hey readers♥. I'm Nurulsyahira Amira Abd Hamid . 16 years old. Stay at Perak. In relationship with Muhammad Azmin ♥ . Please be nice here and no haters or copypaste here. Thankyou :D facebook


Meet The Owner
Just walking and walking to future

Name : NurulSyahira Amira Abd Hamid
Famous as : Mira and Anak Bear
Birthday : 08/09/1997
Age : 16 years old :)
Stay at : Perak
Status : In relationship

Favorite:
- Make a new friendship
- Blogging
- Chocolate, m&m
- Domo
- Blue, Purple , Red , Pink , White , Black
- Readers, followers

Non-favorite:
- Anons, Haters
- Liar, Arrogant
- Slow internet line
- To forget someone we were close to him/her.
- Hypocrite
- Insects
- Timeline




Be the best, dont dissapointed someone
Get something wrong in here? Ask me!



Behind the skin
Some people help me :D

Originally layout by Aulia Septiya
Big helped from Gyapo and Capitol
Other from Adobe Photoshop CS5, Photoscape, Ziera and Colourlovers

Dulu dulu dulu dulu duluuuuuuuuuu xD
Tuesday, December 31, 2013 @ 11:20 PM // leave a comment? [0 letters]


/Assalamualaikum\


Okay dua hari lepas aku dengan family aku pergi selangor. Pergi sana pun sebab hantar pengantin. Kakak sepupu aku , kak Farisah kahwin. Huu . Masa dalam kereta tu menyembang punya menyembang. Kakak aku pun ada cakap sesuatu.

Ni antara dialog aku dengan family aku.

Kakyong : Dik , kesian ke mu. Aku dengan Apih ikut muka mak. Ada rupa cina sikit sikit. Tapi mu tak ada.

Me : *Mencebik then pukul bahu kakyong*

Mak : Ehh orang dulu dulu cakap ikut muka ayah tu rupa dia manis.

Me : *senyum*

Abah : Tengok mira masa kecik dulu risau abah. Tengok kepala besar je.

Me : mana ada kepala besar! Makkkkkkk :(

Mak : Alahh , masa kecik je. Masa besar ni tak nampak besar sebab ada rambut. Dulu nampak besar sebab rambut tak ada mana.

Okayy. Pasal kakyong dengan abang aku tu. Aku mengaku yang diorang lagi putih dari aku. Sebab diorang ikut kulit mak. Ahh takpe. Asalkan mak aku sokong aku masa tu. hahaha. K yang kepala besar ni. Memang aku tak sokong!. hahaha. Aku tengok gambar aku masa kecik kecik dulu okay jee. Tak nampak pun kepala besar. hahaha.Ayah aku ni memang saje lahh . Kakak aku kalau balik suka buli aku. Haihh.



Kkkkk. Gambar kat atas ni gambar masa aku kecik. Aku taktau lah masa tu aku umur berapa. Comel tak comel tak ? hahaha. Gambar yang aku pakai baju warna putih tu memang nampak lah yang rambut aku takde mana masa tu. hahaha. aku memang sayang betul gambar tu.  Yang gambar bawah dia tu. Boleh nampak yang rambut aku dah banyak masa tu. hahaha. Bila tengok gambar tu aku baru tahu yang rambut aku perang masa kecik kecik dulu. hahaha. Tapi sekarang cuma tinggal sikit je perangnya. Hmm . Sedihhhhhh.


Okay. Gambar ni pulak. Hehehe . Malu pulak nak post gambar ni. Hahaha . Gambar ni pulak kakak aku post kat fb aku semalam. Tak sangka yang kakak aku simpan lagi gambar ni. Tak silap aku masa ni aku form 1 . Dan masa ni kakak aku baru balik dari KLMU . Jadi bila dia balik rumah.  Dia makeup aku lahh. Sebab masa ni dia baru belajar makeup. Jadi memang aku lah jadi mangsanya. XD
Malu kot. Sebab masa ni aku tak pakai spect . hahahaha. Jangan gelak sudah xD


Haaaa , gambar ni masa aku form 4. Sekarang lah maknanya. Ehem nampaknya aku membesar dengan baik sekali. hahaha . Memang lah membesar dengan baik sebab asyik makan je kat rumah. Amin pun dah risau kat aku sebab aku kuat makan. Lebih2 lagi sekarang ni waktu cuti sekolah. hahaha.  Takpe , dua hari lagu nak sekolah. Hehehe. K byeeeeee ~